05 / 05 / 2024

Sinan Çetin evleri

Sinan Çetin evleri

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede? Mimar Sinan Evleri fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Mimar Sinan Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO'nun en yeni projesi Mimar Sinan Evleri ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Taşyapı ve ünlü yönetmenin alacak davasında ilginç karar çıktı!

İki reklam filmi için 200 bin dolarlık anlaşma yapan Taşyapı İnşaat A.Ş. ile yönetmen Sinan Çetin arasındaki alacak davasında ilginç bir karar verildi. İstinaf mahkemesi tarafından Çetin’in hazırlayacağı yemin metnini inşaat şirketi yetkilisinin mahkeme huzurunda okuması kararı alındı.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evleri ayırdı!

Ocak 2019'da Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl Eylüla ayında boşandı. Yeniden barışan çiftin arasına karar kedi girdi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen ikili, evlerini de ayırdı.

Sinan Çetin Büyükada'daki evini 2 milyon dolara sattı!

Sinan Çetin, geçen yıl Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’ndeki 278 metrekarelik denize sıfır villasını 2 milyon dolara sattı... 

Olayların ismi Rüzgar Çetin Asmalımescit'te otel yaptırıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, turizm işine girdi. Çetin, Asmalımescit’te bulunan bir binayı restore ettirerek otele dönüştürecek.

Sinan Çetin’in Büyükada’daki villasında yıkım kararı!

Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’nde bin 278 metrekarelik denize sıfır parsel üzerinde yer alan bitişik nizam iki tripleks villadan birinin sahibi olan yönetmen Sinan Çetin’in rıhtıma yaptırdığı setin usulsüz olduğu öğrenildi ve set için yıkım kararı alındı...

Sinan Çetin salgını fırsata çevirdi, Büyükada'ya duvar ördü!

Büyükada’da bulunan villasında usulsüz şekilde tadilat yaptırdığı iddia edilen Sinan Çetin, şimdi de evinin bitişiğinde bulunan yolu duvar ördürüp kapattığı öne sürüldü.

Taş Yapı’dan Sinan Çetin’e dava!

Taş Yapı, ünlü yönetmen Sinan Çetin'e dava açtı. Davanın açılmasına neden olan süreç ise 6 yıl öncesine dayanıyor...

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm'de sorular belirlendi!

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Çetin, Belediye Evleri Mahallesi'nde yapılacak Kentsel Dönüşüm ile ilgili soruları yanıtladı.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı!

Çukurova Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi tanıtıldı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Türkiye'nin en büyüğü olacak bu proje Adana'nın geleceğini inşa edecek" diye konuştu.

Adana Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı. Adana Çukurova İlçe Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın örnek projesini kısa sürede tamamlamak için herşey hazır" diye konuştu.

Sinan Çetin evleri Haberi

Sinan Çetin evleri

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı. Çetin, Cihangir''deki şirketini ve evini ise bir üniversiteye kiraladı. Ünlü yönetmen ve yapımcı Sinan Çetin’in ismi uzun yıllardır Cihangir’le birlikte anılır. Bu semtte 30’u aşkın binası olduğundan dolayı da, yakın arkadaşlan Cihangir’e ‘Sinangir’ der. Ses Dergisi’nin haberine göre Sinan Çetin, geçtiğimiz günlerde Cihangir’deki evini Plato isimli film şirketini boşaltıp Kuruçeşme’ye taşındı. Boşalttığı evini ve işyerini de Haliç Üniversitesi’ne 150 bin liraya kiraya verdi. Haliç Üniversitesi, yönetmene jest yaparak Cihangir’deki binalara Sinan Çetin Yerleşkesi adını...