01 / 05 / 2024

sinan çetin reklam filmi

sinan çetin reklam filmi

Yeni çekilen reklam filminde Ali Ağaoğlu ve Sinan Çetin'in nereye gittiği sorusunun yanıtı çok yakında emlakkulisi.com'da...

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Çetin tarafından kuruldu.

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sinan tarafından kuruldu.

Çetindağ Emlak Finansal Danışmanlık Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetindağ Emlak Finansal Danışmanlık Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Çetin tarafından kuruldu.

Taşyapı ve ünlü yönetmenin alacak davasında ilginç karar çıktı!

İki reklam filmi için 200 bin dolarlık anlaşma yapan Taşyapı İnşaat A.Ş. ile yönetmen Sinan Çetin arasındaki alacak davasında ilginç bir karar verildi. İstinaf mahkemesi tarafından Çetin’in hazırlayacağı yemin metnini inşaat şirketi yetkilisinin mahkeme huzurunda okuması kararı alındı.

Sinan Çetin Büyükada'daki evini 2 milyon dolara sattı!

Sinan Çetin, geçen yıl Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’ndeki 278 metrekarelik denize sıfır villasını 2 milyon dolara sattı... 

Olayların ismi Rüzgar Çetin Asmalımescit'te otel yaptırıyor!

Yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, turizm işine girdi. Çetin, Asmalımescit’te bulunan bir binayı restore ettirerek otele dönüştürecek.

Sinan Çetin’in Büyükada’daki villasında yıkım kararı!

Büyükada Meşrutiyet Mahallesi’nde bin 278 metrekarelik denize sıfır parsel üzerinde yer alan bitişik nizam iki tripleks villadan birinin sahibi olan yönetmen Sinan Çetin’in rıhtıma yaptırdığı setin usulsüz olduğu öğrenildi ve set için yıkım kararı alındı...

Sinan Çetin salgını fırsata çevirdi, Büyükada'ya duvar ördü!

Büyükada’da bulunan villasında usulsüz şekilde tadilat yaptırdığı iddia edilen Sinan Çetin, şimdi de evinin bitişiğinde bulunan yolu duvar ördürüp kapattığı öne sürüldü.

Ulaşyap Yapı Malzemeleri Otomotiv Elektronik Kimta Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşyap Yapı Malzemeleri Otomotiv Elektronik Kimta Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Sinan Kaytaz tarafından kuruldu.

Taş Yapı’dan Sinan Çetin’e dava!

Taş Yapı, ünlü yönetmen Sinan Çetin'e dava açtı. Davanın açılmasına neden olan süreç ise 6 yıl öncesine dayanıyor...

2016 Ocak'ta 101 bin 410 saniye inşaat reklamı yayınlandı!

Milliyet Cadde Gazetesi köşe yazarı olan Sinan Koloğlu bugünkü yazısında reklam sektörü ve inşaat sektörü arasındaki ilişkiyi değerlendirdi. İşte o haber...

İBB, Altunizade'deki binasını Sinan Çetin’e tahsis etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) kendi mülkiyetindeki binayı ünlü yönetmen Sinan Çetin’in kurucusu olduğu Plato Meslek Yüksek Okulu’na tahsis etti.

Yedler Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yedler Yapı Malzemeleri Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alim Gül tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Mimar Sinan Mahallesi, Üsküdar Caddesi'nde kuruldu.

sinan çetin reklam filmi Haberi

sinan çetin reklam filmi

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu yeni bir reklam filminde rol aldı. Reklamda Sinan Çetin'le birlikte oynayan Ali Ağaoğlu daha önce Sinan Çetin'le Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun projesi olan My Towerland'in reklam filminde de birlikte rol almışlardı. 


Ayrıca Sinan Çetin Maslak 1453 projesinin reklam filminin yönetmenliğini yapmıştı. Şimdi ise yeni çekilen reklam filminde Ali Ağaoğlu Sinan Çetin'in nereye gittiği henüz günışığına çıkmadı. Detaylar çok yakında...