29 / 04 / 2024

Sinan Dereli kimdir

Sinan Dereli kimdir

Yıllardır Swissotel'in rezidans bölümünde oturan Sinan Dereli'nin geçen ay temelden 2 milyon dolara satın aldığı Zorlu Center'daki dairesine taşındı.Evinin dekorasyonunu da Bettina Machler yaptı.

Neslişah Sultan Yalısı 110 milyon TL'ye satıldı!

Selahattin Beyazıt'ın Kandilli'deki yalısı, 2012 yılında oğlunun borçları nedeniyle icra yoluyla GSD Holding'e geçmişti. Yalı geçtiğimiz aylarda yeniden satışa çıktı ve iş adamı Sinan Dereli tarafından satın alındı. Dereli, yalı için 110 milyon TL ödedi...

Sinan Dereli Zorlu Center'daki dairesine taşındı!

Yıllardır Swissotel'in rezidans bölümünde oturan Sinan Dereli'nin geçen ay temelden 2 milyon dolara satın aldığı Zorlu Center'daki dairesine taşındı.Evinin dekorasyonunu da Bettina Machler yaptı.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir!

Ön talep süreci devam eden Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir Evleri 'nde toplamda 194 adet konut yer alıyor. Proje 11 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor.

Sinan Çetin Cihangir’deki evini Haliç Üniversitesi’ne kiraladı!

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş!

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş. Süleymaniye civarındaki eserleri yıkılmaya yüz tutarken, medreselerin içi ise çöplük olmaktan kurtulamamış. Sinan'ın bir hamamı ise makara fabrikası olarak kullanıyormuş.

Viko ve Mimar Sinan'dan herkes için tasarım projesi!

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ufkuna aydınlık katmaya da odaklanan VİKO, bu kapsamda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile “Herkes İçin Tasarım” temalı bir projeye imza attı.

Mimar Sinan'da sosyal konut için engel kalmadı!

Sosyal konut için engel kalmadı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sosyal Konut Projesi'nin Mimar Sinan Mahallesi'nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

Sultanbeyli Mimar Sinan Mahallesi'nde 1.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sultanbeyli Belediyesi'nden, Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan Ticaret+Konut Alanı imarlı arsa 1 milyon 843 bin 565 TL bedelle 27 Kasım 2014 Perşembe günü ihale ediliyor...

1954 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kömür deposu olarak kullanılmış!

I. Süleyman, II. Selim ve III. Murat dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan, sayısız eser bırakan Koca Sinan'ın, Sultanahmet'te inşa ettiği hamamlara kok ve linyit kömürleri istif etmişler.

Bilgün Dereli'nin villası günlüğü 20 bin TL'den kiralanacak!

Bilgün Dereli ' nin, Çubuklu ' daki lüks villası dizi yapımcılarının akınına uğramış. Yapımcılar Bilgün Hanım'ın bahçe içindeki, havuzlu villasını günlüğü 20 bin TL'den kiralamak istiyor...

Mimar Sinan Üniversitesi Kentsel Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği yayımlandı!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Kentsel Tasarım Uygulama ve Araştırma Merkezinin amaçlarına, faaliyet alanlarına, yönetim organlarına ve bu organların çalışma şekline ilişkin yönetmelik bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'tan ödüllü fotoğraf yarışması!

İstanbul temalı ulusal fotoğraf yarışmasının ikincisinin konusu, “Benim İstanbul’um; İstanbul’un Semtleri” olarak belirlendi. İşte İBB, Mimar Sinan ve İFSAK'ın fotoğraf yarışmasının katılım koşulları, ödülleri, başvuru adresi...

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuru! 4 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 7 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Kayseri Melikgazi Mimar Sinan Konutları başvuruları 4 Ağustos'ta başlıyor.

Sinan Dereli kimdir Haberi

Sinan Dereli kimdir

Cem Hakko'dan 2006'da boşanan Bettina Machler, uzun süren aşk orucunu 2010'da Cem Uzan ile bozmuş ancak üç ay süren bu aşkta yüzü gülmemişti. Machler, aynı yıl Bilgün Dereli'nin ex-eşi Sinan Dereli ile flört etmeye başlamıştı. Başta herkes, bu ilişkinin uzun soluklu olmayacağını söylese de, çift Ekim ayında ilişkilerinin dördüncü yılını kutladı. Bu arada yıllardır Swissotel'in rezidans bölümünde oturan Sinan Dereli'nin geçen ay temelden 2 milyon dolara satın aldığı Zorlu Center'daki dairesine taşındığını öğrendim. Evinin dekorasyonunu da tabii ki Bettina Machler yapmış. 



YENİ EVİNDEKİ MASA HERKESİN DİLİNDE 


Yakın çevrelerinde Dereli ile Machler'in ilişkilerini resmiyete dökmeyi düşünmedikleri konuşulsa da, gidişat hiç de öyle görünmüyor. Baksanıza yuvayı hazırlamışlar bile; iş imzaya kalmış gibi görünüyor! Yani ünlü çiftten yakında bir nikah davetiyesi gelirse hiç şaşırmam....