03 / 05 / 2024

Sinan Gül

Sinan Gül

Adananın merkez ilçesi Yüreğir'deki otoyolu Mithat Özsan Bulvarına bağlayacak Yonca Kavşak Projesi için lokomotif rol üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi, 100 bin metrekarelik alanda yaklaşık 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Reysaş Yatırım'ın acı günü! Sinan Kılıç vefat etti!

Doktor Sinan Kılıç vefat etti. Reysaş Yatırım Holding A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Sinan Akçıl: Evi terk etmiştim!

Bir süredir boşanma haberleriyle gündemde olan Sinan Akçıl, merak edilenleri anlattı. Akçıl, evi terk ettiğini açıkladı.

Manisa Sarıgöl'ün yolları asfalta kavuştu!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de, Cumhuriyet, Konak, Ayan, Siteler ve Mimar Sinan Mahalleleri arasındaki yaklaşık 5 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmasına başladı

10. İstanbul Buluşmaları'na Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ev sahipliği yapacak!

İstanbul Buluşmaları etkinliğinin 10.su bu sene 13 Nisan 2016 tarihinde "İstanbul`u Paylaşmak" başlığıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşecektir.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı'nın evine mi taşındı?

Sinan Akçıl, önceki akşam Ortaköy'deki bir otelden çıkarken görüntülendi. Ünlü müzisyen, sevgilisi Ebru Şallı'nın evine yerleştiği haberlerini yalanladı:

Manisa Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na ek bina yapılacak!

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu’na yapılacak olan iki katlı altı derslikli ek bina yapımı için kolları sıvayan Serkan Mintaş, ilçe kaymakamı ve ilçe milli eğitim müdürüyle birlikte esnafları dolaşarak ek binanın yapılması için destek arıyor.

Sinan Akçıl Kemerburgaz'daki evini sattı!

Müzik piyasasında dolaşan dedikodulara göre; Sinan Akçıl kendisini şöhrete ulaştıran eski yapımcısı Polat Yağcı’ya olan 400 bin TL borcunu ödemekte zorlandı. Akçıl buna karşılık Kemerburgaz'daki evini sattı..

Sinan Gülhan: Konut sayısı arttıkça kiralar düşmeli!

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinan Gülhan, Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon konut yapıldığını söyledi..

Uluslararası Mimar Sinan Ödülü'nü kazananlar belirlendi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi başkanlığında, MED 21 Programı ve Akdeniz Mimarlar Birliği iş birliğiyle "Akdeniz Mükemmeliyeti"ni öne çıkarmayı hedefleyen ödül için iki ayrı kategoride değerlendirme yapıldı...

Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu'na 6 derslikli ek bina yapılıyor!

Manisa' da Sarıgöl Mimar Sinan İlkokulu' nun bahçesine yapılacak 6 derslikli ek binanın protokolü imzalandı. Ek binanın yapılmasıyla öğrenciler ikili eğitimden tam gün eğitime geçecek...

Büyükçekmece Gül Evleri Sitesi'nde 300 bin TL'ye icradan satılık daire!

Büyükçekmece 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Büyükçekmece ilçesi Mimar Sinan köyünde bulunan Gül Evleri Sitesi'ndeki daireyi 300 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 17 Temmuz 2012 Salı günü yapılacak

Sinan Gül Haberi

Sinan Gül

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül, planlama ve uygulama projelerini Adana Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği ve Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu ile Mithat Özsan Bulvarı'nı bağlayacak Yonca Kavşak Projesi'nin Karayolları Genel Müdürlüğünce onaylandığını, inşaat çalışmaları öncesi toplam 100 bin metrekarelik arazide imar planları değişiklikleri yapılarak kamulaştırıldığını, yıkım çalışmalarının üstlenildiğini bildirdi. 

YAPIM İŞLERİ İHALESİ BEKLENİYOR

Sinan Gül, Adana'nın ilk yonca yaprağı şeklindeki kavşağı olacak proje için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Adana Valiliği başta olmak üzere ilgili kamu kurumlarıyla tam uyum içinde çalışma yürüttüklerini kaydetti. Gül, yapımı devam eden Adana Entegre Sağlık Kampüsü, Kozarena Stadyumu, Bölge Adliye Mahkemesi, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi yerleşkesi ile Devlet Bahçeli Köprüsü'ne ulaşımı kolaylaştıracak Yonca Kavşak Projesi için Kışla Mahallesi'nde yaptıkları kamulaştırma tutarının 12...