21 / 05 / 2024

Sinan Tara kim

Sinan Tara kim

İnşaatın yanında enerji ve sanayide de işleri olan Enka, Rusya'da faaliyet gösteren en eski Türk şirketlerinden biri. Enka Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Tara Rusya'da bugün 500 milyon doları aşan kira gelirleri olduğunu söylüyor.

Mehmet Sinan Tara kimdir?

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenlerinden Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Sinan Tara'nın biyografisi...

Mehmet Sinan Tara 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri listesinde!

Türkiye'nin 2019 yılı gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu. Listenin ikinci sırasında 70 milyon 510 bin 854 liralık vergiyle Mehmet Sinan Tara yer aldı.

Şarık Tara sektörün son 60 yılını şekillendirdi!

Şarık Tara, 29 Haziran’da, 88 yaşında hayatını kaybetti.4,7 milyar dolarlık bir dev haline getirdiği Enka İnşaat, şimdi Sinan Tara’ya emanet...

Şarık Tara, Enka'yı üçüncü kuşağa emanet edip gitti!

Enka'nın kurucusu ve onursal başkanı Şarık Tara, 88 yaşında hayata veda etti. İş hayatında tecrübeye değil, gençliğin dinamizmine inandığını söyleyen Şarık Tara, grubun başkanlığını oğlu Sinan'a, icranın kaptanlığını ise torunu Mehmet Tara'ya emanet etti.

Rusya’nın en büyük emlak yatırımcılarından ikisi Türk!

Forbes dergisinin Rusça versiyonu tarafından her yıl yapılan “Rusya’nın en büyük emlak yatırımcıları” araştırmasında Enka’nın sahipleri Şarık Tara ve Sinan Tara’nın yanı sıra Rönesans Holding’in patronu Erman Ilıcak, ilk 30 arasında yer aldı.

Enka İnşaat'ın Rusya'da yıllık 500 milyon dolar kira geliri var!

İnşaatın yanında enerji ve sanayide de işleri olan Enka, Rusya'da faaliyet gösteren en eski Türk şirketlerinden biri. Enka Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Tara Rusya'da bugün 500 milyon doları aşan kira gelirleri olduğunu söylüyor.

Mehmet Sinan Tara kimdir?

Enka Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sinan Tara kimdir? Mehmet Sinan Tara inşaat sektörüne ne zaman atıldı? ENKA İnşaat bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için "çevre ve temizlik vergisi"nin ödenmesi gerekiyor. Peki çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Sinan Tütüncü: Mersin'de ofisten çok konut tasarımları öne çıkıyor!

Mersin'de ofisten çok konut tasarımlarının öne çıktığını belirten Sinan Tütüncü, "Daha estetik bir görüntü amacıyla özellikle binalarda cephelerin tasarımlarına yönelik çalışmalara ağırlık veriliyor" dedi...

İzmit M. Sinan Dereli Ortaokulu törenle açıldı!

İzmit M. Sinan Dereli Ortaokulu açılış töreninde konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Türkiye'nin dünyanın önde gelen ülkeleri arasına girmesinin, en önemli zenginlik kaynağı olan insana bağlı olduğunu belirtti...

Apartman demirbaş giderlerini kim öder?

Konutunuzu kiraya verdiğini ve söz konusu ana gayrimenkulün demir başlarında tadilat yapılacağını farz edelim. Bu durumda apartman demirbaş giderlerini kim öder? Kiracı mı öder yoksa ev sahibi mi öder?

Sinan Türkkan: Bağdat Caddesi ile Sultanbeyli eşit olmalı!

Artyol Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, "Kentsel dönüşüm, arsa değerinin yüksek olduğu bölgelerde başladı. Binalar yıkılıp yenisi yapılıyor. Ancak arsa değeri düşük yerlerde bir çalışma yok" dedi...

Site yönetim planını kim hazırlar?

Site yönetim planı, söz konusu site için alınmış kararlar doğrultusunda hazırlanıyor. Site yönetim planında sitenin nasıl yönetileceğine ilişkin hususlara yer veriliyor. Peki site yönetim planını kim hazırlar?

Sinan Tara kim Haberi

Sinan Tara kim

İnşaatın yanında enerji ve sanayide de işleri olan Enka, Rusya'da faaliyet gösteren en eski Türk şirketlerinden biri. Enka Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Tara, 30 yılda 2,5 milyar dolar yatırım yaptıkları Rusya'da bugün 500 milyon doları aşan kira gelirleri olduğunu söylüyor. Tara, Rusya'daki gelişmeler de dikkate abndığmda, 2015'in eldekileri koruma ydı olacağım ifade ediyor. 


İş dünyasının duayen isimlerinden Şarık Tara ve Sadi Gülçelik'in eniştekayınbirader kelimelerinin kısaltmasıyla kurdukları Enka'ya 21 yıldır oğlu Sinan Tara başkanlık ediyor. Enka'nın en bilinen yüzü olan Şarık Tara, çok erken bir zamanda, 56 yaşında onursal başkanlık koltuğuna oturarak yeni kuşakların önünü açtı. Sivil toplum örgütlerinde aktif çalışmalar yürüten ve hep kamuoyunun önünde olan Şarık Tara'nın aksine, 1980'den beri grupta çeşitli görevlerde bulunan Sinan Tara gözden uzak olmayı...