18 / 05 / 2024

Sinan Yeter

Sinan Yeter

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Yeter ve Sinan Yeter ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Yeter ve Sinan Yeter ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.

Yeter gelirli tarımsal arazi ne demek?

Tarımsal arazilerin devri, yeter gelirli arazi büyüklüğü ve ekonomik bütünlüğüne ilişkin hükümler ile ehil mirasçıya ait niteliklerin tespitine ilişkin usul ve esaslar, yönetmelik ile belirleniyor. Peki, yeter gelirli tarımsal arazi ne demek?

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi!

Ön talep süreci sona eren Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir projesi toplam 194 adet konuttan meydana geliyor. İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen projenin satışları başladı.

Sinan Çetin Arnavutköy'e taşındı!

Yıllardır Cihangir'de yaşayan yönetmen Sinan Çetin ve ailesi Arnavutköy'e taşındı. Sinan Çetin'in eşi Rebekka Haas yeni yuvalarının kapısını Maison Française dergisinin Şubat sayısı için açtı.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir satılık daire!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir satılık daire bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tem Otoyolu’na 5 dakika, Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika mesafede konumlanıyor...

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Müşavirlik Eğitim ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi, Muhammet Davut Mahdum, Mohammad Akbar Barezai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir teslim tarihi!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 194 adet konuttan meydana gelen Sky Bahçeşehir projesi 11 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Site yönetimi toplantı yeter sayısı!

Site yönetiminde kat malikleri tarafından yapılan genel kurul toplantısında görüşülen konuların karara bağlanması için yeter sayısı önem arz ediyor.İşte site yönetimi toplantı yeter sayısı!

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir!

Ön talep süreci devam eden Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir Evleri 'nde toplamda 194 adet konut yer alıyor. Proje 11 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor.

Sinan Çetin Cihangir’deki evini Haliç Üniversitesi’ne kiraladı!

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş!

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş. Süleymaniye civarındaki eserleri yıkılmaya yüz tutarken, medreselerin içi ise çöplük olmaktan kurtulamamış. Sinan'ın bir hamamı ise makara fabrikası olarak kullanıyormuş.

Viko ve Mimar Sinan'dan herkes için tasarım projesi!

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ufkuna aydınlık katmaya da odaklanan VİKO, bu kapsamda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile “Herkes İçin Tasarım” temalı bir projeye imza attı.

Apartmanda karar alma yeter sayısı!

Kat malikleri kurulu, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda, eğer böyle bir zaman gösterilmemişse, her takvim yılının ilk ayı içinde toplanıyor. Peki, apartmanda karar alma yeter sayısı nedir?

Sinan Yeter Haberi

Sinan Yeter

Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrahman Yeter ve Sinan Yeter ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Tuzla'da kuruldu.


Yeterler Gayrimenkul Kuyumculuk Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-  Her türlü inşaat taahhüt işleri;...