04 / 05 / 2024

sincan belmek açıldı mı

sincan belmek açıldı mı

Ankaralı kadınlara yönelik yaptığı yatırımlara son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan BELMEK binasını hizmete açtı.

Ankara Yenimahalle BELMEK açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında hizmet veren Belediye Meslek Edindirme Kursları’nın (BELMEK) en büyüğünü, Yenimahalle’de vatandaşların hizmete açtı.

Ankara Sincan BELMEK açıldı!

Ankaralı kadınlara yönelik yaptığı yatırımlara son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan BELMEK binasını hizmete açtı.

Sincan Pınarbaşı Mahallesi'ne kurulan pazar yeri açıldı!

Pınarbaşı Mahallesi Yaşar Kemal Sokak ve Palamut Sokak kesişiminde kurulan pazar yeri dualarla açıldı. Mustafa Tuna, "İmar planında Pazar yeri olarak belirlenen alanları Pazar yeri olarak hazırlayıp vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. " dedi.

Sincan'da halter salonu açıldı!

Halter Federasyonu, yeniden yapılanma çerçevesinde bünyesine bir yeni tesisi daha kazandırdı. Sincan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü'ne ait spor salonu, Halter Federasyonu tarafından yenilenerek hizmete açıldı

İspanya Başbakanı Mariano Rajoy Batıkent-Sincan Metrosu açılış törenine katıldı!

İspanya Başbakanı Rajoy, Batıkent-Sincan Metrosu açılış törenine katıldı. Rajoy: (Bir İspanyol firmasının Batıken-Sincan metro hattının inşasına katkı sunmasına ilişkin) "Biz, sahip olduğumuz deneyimi, Türkiye ile paylaşmaya devam edeceğiz" dedi

Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın da katılımıyla Sincan-Kayı üretime açıldı!

MTA'nın Ankara'da yaptığı sondajlar neticesinde ulaştığı 4 jeotermal kuyudan biri olan Sincan-Kayı Bakan Yıldız'ın da katılımıyla üretime açıldı. Tesislerin yaklaşık yatırım maliyeti 1 milyar dolar olup yaklaşık 6000 kişiye doğrudan istihdam sağlanacak..

S. S. şžakar Konut Yapı Kooperatifi'ne iflas davası açıldı!

Sincan İflas 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, S. S. şžakar Konut Yapı Kooperatifi'ne iflas davasının açıldığını duyurdu. S. S. şžakar Konut Yapı Kooperatifi, Atatürk mah. çarşı içi sk. No: 5/3-Sincan/ANKARA adresinde yer alıyor

Kırklareli'de Atatürk Spor Kompleksi açıldı

Kırklareli'nin Vize ilçesinde Atatürk Spor Kompleksi törenle açıldı

Memorial Antalya Hastanesi açıldı!

Memorial Sağlık Grubu Hastanesi, Antalya'da açıldı

Sivas Belediyesi'nin sosyal tesisleri hizmete açıldı!

Sivas Belediyesi'nce yapılan Selçuklu Sosyal Tesisleri törenle hizmete açıldı

Ali Bey Resort Side hizmete açıldı!

Gürallar Grubu bünyesinde faaliyet gösteren Ali Bey Hotels&Resorts'un üçüncü oteli Ali Bey Resort Side hizmete açıldı

Villeroy&Boch - Bulthaup, Nişantaşı'nda açıldı!

Villeroy & Boch - Bulthaup mağazasının dördüncüsü Nişantaşı'nda açıldı

Arthur&Miller Real Estate'in Bahçeşehir Ofisi açıldı!

Arthur & Miller Real Estate'in yeni franchise ofisi Bahçeşehir'de hizmete açıldı

sincan belmek açıldı mı Haberi

sincan belmek açıldı mı

Ankaralı kadınlara yönelik yaptığı hizmetlere hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kadınların boş zamanlarını daha verimli bir şekilde kullanmalarının yanı sıra el becerilerini geliştirerek, aile ekonomisine katkı sağlamasına yardımcı olmak için inşa ettiği Beceri ve Meslek Edindirme Kursları’na (BELMEK) her geçen gün yenilerini ekliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türkiye'nin en büyük yetişkin eğitim merkezi olan BELMEK'lerin sayısını her geçen gün artıran Ankara Büyükşehir Belediyesi son olarak Sincan Yenikent’te BELMEK kursu açtı. TOKİ Ortapınar Blokları’nda yer alan yeni BELMEK'in açılışını, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Yılmaz gerçekleştirdi.

31 AYRI BRANŞTA KURS


Ankara'da 68. BELMEK’i Sincan Yenikent’te açmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Yılmaz, 31 ayrı branşta kurs vermeye devam ettiklerini...