10 / 05 / 2024

Sincan-Kayı üretime açıldı

Sincan-Kayı üretime açıldı

MTA'nın Ankara'da yaptığı sondajlar neticesinde ulaştığı 4 jeotermal kuyudan biri olan Sincan-Kayı Bakan Yıldız'ın da katılımıyla üretime açıldı. Tesislerin yaklaşık yatırım maliyeti 1 milyar dolar olup yaklaşık 6000 kişiye doğrudan istihdam sağlanacak..

Gümüşhane'de göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina kullanıma açıldı!

Gümüşhane Kayışlı Mahallesi'nde bir inşaat temelinde meydana gelen göçük nedeniyle boşaltılan 2 bina, yeniden kullanıma açıldı...

Arçelik'in Çerkezköy'deki yeni fabrikası açıldı!

Arçelik'in Çerkezköy'de inşa ettiği elektronik fabrikası hizmete açıldı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen yeni tesiste üretime başlanacak.

Erzincan Bilgi ve Kültür Evi açıldı!

Erzincan'ın Refahiye ilçesi Kayı köyündeki Bilgi ve Kültür Evi açıldı. Açılışa TBMM Başkanı Binali Yıldırım katıldı...

Kağıthane'de imar barışı ofisi açıldı!

Kağıthane’de Cendere Caddesi'nde "Barış Masası" ofisi açıldı. Vatandaşlar Yapı Kayıt Belgesi almak için ofise gelerek başvuruda bulunuyor.

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Bu zamana kadar görevi olmamasına rağmen eğitime yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Altındağ Belediyesi, bir eğitim kurumunu daha hizmete açtı. Beşikkaya Mahallesi’ne yapılan ve bu yıl eğitim-öğretime başlayan Anadolu İmam Hatip Lisesi mütevazi ancak coşku dolu bir törenle açıldı.

Kahramanmaraş Dönüklü İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi tarafından Dönüklü Mahallesi’ne yaptırılan, İmam Hatip Ortaokulu Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın katılımıyla eğitim öğretime açıldı.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kastamonu Seydiler Mahmut Naim Karaman İHO açıldı!

Seydiler ilçesinde Yeni eğitim-öğretim yılında hizmete giren Seyyid Zülfikar Vakfı Mahmut Naim Karaman İmam Hatip Ortaokulu, eğitim-öğretime açıldı.

Özel Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi açıldı!

Çanakkale’nin Gökçeada İlçesinde, Özel Rum İlkokulu’ndan sonra Özel Gökçeada Rum Ortaokulu ve Lisesi de 40 yıl aradan sonra eğitim öğretime açıldı.

Kütahya Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 12 derslikli TİP projesi olan Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni hizmet binası, törenle eğitim-öğretime açıldı.

Kavanlar Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli en yüksek şehirlerinin başında gelen. 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin en büyük yatırımları arasında gösterilen SYMBOL Alışveriş Merkezi açıldı.

Symbol AVM Kocaeli'nde açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli yüksek şehirlerinden olan 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin büyük yatırımları arasında gösterilen Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) açıldı.

Sincan Pınarbaşı Mahallesi'ne kurulan pazar yeri açıldı!

Pınarbaşı Mahallesi Yaşar Kemal Sokak ve Palamut Sokak kesişiminde kurulan pazar yeri dualarla açıldı. Mustafa Tuna, "İmar planında Pazar yeri olarak belirlenen alanları Pazar yeri olarak hazırlayıp vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. " dedi.

Sincan-Kayı üretime açıldı Haberi

Sincan-Kayı üretime açıldı
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, MTA'nın Ankara'da yaptığı sondajlar sonucu ulaştığı 4 jeotermal kuyudan biri olan Sincan-Kayı'yı üretime açtı. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile açılışta bir araya gelen Bakan Yıldız, açılışın andından Sincan'ı gezdi. 
Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, MTA'nın Ankara'da yaptığı sondajlar sonucu Sincan, Çamlıdere, Ayaş ve Kızılcahamam'da ulaştığı 4 jeotermal kuyudan biri olan Sincan-Kayı'yı üretime açma töreninde bir araya geldi. Sincan'ı hem turizm hem de istihdam açısından önemli bir konuma getirecek olan jeotermal kuyusunun açılışının ardından Başkan Tuna, Bakan Yıldız'a kısa bir Sincan turu yaptırdı. Sincan'daki ilerleme ve gelişmeyi fark eden Bakan Yıldız, 28 Şubat'ın simgelerinden olan siloların kaldırılarak yerine yapılan Kültür Evi...