07 / 07 / 2024

Sincan NATO benzinliğine ne yapılacak

Sincan NATO benzinliğine ne yapılacak

Başbakan Yıldırım, Sincan’ın göbeğinde kalan ve bölge için tehlike oluşturan NATO benzinliğinin yerine okul yapılması talimatını verdi.

Araç kiralama sisteminde benzinli araçlar tercih ediliyor...

Araç satın almada olduğu gibi araç kiralamada da hangi aracın seçileceğine karar verirken aracın yakıt türü önemli bir hal almaktadır. Benzinli araçların kiralama ücretleri diğer yakıt türleri ile çalışan araçlara göre daha uygun olabiliyor. İşte haberin ayrıntıları...

Sincan Belören Millet Bahçesi 2022'de hizmete açılacak!

Sincan Belören Millet Bahçesi'nde "Millet Bahçeleri İlk Fidanla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sincan Belören Millet Bahçesi'nin önümüzdeki yıl hizmete açılacağını söyledi. 

Sincan NATO benzinliğine 1087 derslik yapılacak!

Başbakan Binali Yıldırım'ın Sincan'daki NATO benzinliğinin yıkılarak yerine okul yapılması talimatı yerine getiriliyor. İlçede 1087 ek yeni derslik yapılmasına karar verildi.

Sincan NATO benzinliğine okul yapılacak!

Başbakan Yıldırım, Sincan’ın göbeğinde kalan ve bölge için tehlike oluşturan NATO benzinliğinin yerine okul yapılması talimatını verdi.

Sincan NATO benzinliğinin yerine eğitim kampüsü geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın geçen haftaki Sincan ziyareti sırasında, ilçe merkezindeki NATO benzinliğinin kaldırılmasını, yerine eğitim kampüsü yapılmasını istediği öğrenildi.

Sincan'daki NATO Benzinliği korkutuyor!

Ankara Sincan’a 60 yıl önce kurulan NATO Benzinliği, bugün ilçe merkezinde kaldı. Etrafında okul, cami, park alanı bulunan NATO Benzinliği’nde yaşanabilecek olası bir facia korkutuyor

Mustafa Tuna: Sincan'ın geleceğine yatırım yapıyoruz!

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Netlik Ayarı" adlı programda Sincan'ı anlattı. Radyo Doğada leyle Yiğit Arasa konuk olan Başkan Tuna, canlı yayında vatandaşların sorularını da yanıtladı.

Sincan Belediyesi stratejik planı oy birliği ile kabul edildi!

Sincan Belediyesi yol haritası oy birliği ile onayladı. 5 yıllık yatırımları içeren Stratejik Plan Toplantısında Sincan'ın geleceğine yatırım yapacak projelere " Evet " oyu verildi.

Sincan'da stratejik plan kabul edildi!

Belediyesi yol haritası oy birliği ile onayladı. 5 yıllık yatırımları içeren Stratejik Planı Toplantısında Sincan'ın geleceğine yatının yapacak projelere " Evet " oyu verildi.

Sincan'ın yol haritası belirlendi!

Sincan Belediyesi yol haritası oy birliği ile onayladı. 5 yıllık yatırımları içeren Stratejik Planı Toplantısında Sincan'ın geleceğine yatırım yapacak projelere "Evet" oyu verildi projeler kabul edildi.

Sincan Belediyesi Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle etkinlik düzenledi!

Sincan Belediyesi, " Enerji Tasarrufu Haftası " kapsamında Sincan Temelli TOKİ İlkokulu 'nda bir program düzenledi. Düzenlenen programda enerji kaynaklarının bilinçli kullanılması gerektiğine dikkat çekildi.

Seranit Yapı Grubu Bahar Korçan'la işbirliğine imza attı!

Seranit Yapı Grubu, marka mükemmellik çatısı altında oluşturduğu iş planı çerçevesinde; Türkiye’de tasarım deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan Bahar Korçan’la bir işbirliğine imza attı.

Yeni Galata Köprüsü, bu gece 3 saatliğine trafiğe kapatılacak!

Yeni Galata Köprüsü, gece yarısından sonra 3 saatliğine trafiğe kapatılacak...

Sincan NATO benzinliğine ne yapılacak Haberi

Sincan NATO benzinliğine ne yapılacak

Başbakan Yıldırım, Sincan’ın göbeğinde kalan ve bölge için tehlike oluşturan NATO benzinliğinin yerine okul yapılması talimatını verdi.


Kahramankazan'daki Akıncı Üssü'ndeki F-16'larada jet yakıtı sağlayan Sincan Tandoğan Mahallesi'ndeki dev NATO benzinliği, Başbakan Binali Yıldırım'ın talimatı ile kaldırılıyor. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından Akıncı Üssü'nün de şehir dışına taşınması ile işlevini yitiren 70 dönüm arazi üzerine kurulu benzinliğin yerine okul ve yeşil alan yapılacak. 1950 yılında kurulan ve etrafında Tandoğan Pazar Yeri, Malazgirt Cami, Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu ve park alanı bulunan benzinlik, bölge halkı için de büyük tehlike oluşturuyordu.


OKUL VE YEŞİL ALAN OLACAK

NATO benzinliğinin Başbakan Yıldırım'ın Sincan'ı ziyareti sırasında gündeme geldiğini belirten Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Şehrin merkezindeki NATO benzinliği depoları Mürted'deki üssüne uçak yakıtı pompalıyordu. Tabi Mürted'deki...