28 / 04 / 2024

sincan yeni hastane projesi

sincan yeni hastane projesi

Sincan Belediye Başkanı Doç.Dr. Mustafa Tuna, Sincan’ı anlattı. Canlı yayınına katılan Başkan Tuna, Kentsel Yenileme Projesindeki son durumdan bahsetti..

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

ONYX Ankara için düğmeye basıldı! Sincan'a 353 konut ve 85 dükkanlık yeni proje geliyor!

ONYX Ankara projesi için düğmeye basıldı. Sincan'da yükselecek olan projede 353 yeni konut yer alacak. İşte ONYX Ankara projesi ile ilgili detaylar...

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

TOKİ'nin Ankara Sincan’daki yeni projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

Maliyeti 120 milyon TL olarak açıklanan TOKİ Ankara Sincan projesinin detayları belli oldu. İşte TOKİ'nin Ankara Sincan’daki yeni projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane!

Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, "Ataköy’deki hastanemizi 1 yıl içinde açacak şekilde çalışmalarımız sürüyor" dedi. "Medicana, Levent-Maslak hattında da olmalı" diyen Bozkurt, bölgede bina araştırdıklarını belirtti... 

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

sincan yeni hastane projesi Haberi

sincan yeni hastane projesi

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ilçedeki ilerleme ve gelişmeyi bir TV kanalında yayınlanan Başkanlar Konuşuyor programın da izleyicilerle paylaştı. Hasan Ergin’in sorularını yanıtlayan Başkan Tuna, Sincan’ın Ankara’nın batı koridoruna açılan en önemli değeri haline geldiğinin altını çizdi. Ankara Çayının temizlenmesinden siloların kaldırılmasına, Güngörmüşler Konağından Hanımlar Konağına, Demokrasi Parkından Kent Meydanına, Kentsel Yenileme çalışmalarından ulaşım projelerine kadar pek çok hizmeti izleyicilerle paylaşan Başkan Tuna, twitter ve facebooktan gelen izleyici sorularına da cevap verdi.


‘Saraycık Mahallemizde Kentsel Yenileme projemizi hayata geçiriyoruz’


Kentsel Yenileme Projesi ile Sincan’ın gelişimin ve ilerlemesinin önünün açılacağını belirten Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, vatandaş görüşmelerinin tamamlandığını söyledi. Ulubatlı Hasan Mahallesinde vatandaştan gerekli onayı alamadıklarını belirten Başkan Tuna Saraycık’ta %91’lik bir onay aldıklarını belirtti. 


Ulubatlı Hasan Mahallesindeki...