22 / 07 / 2024

sınırsız internet konut projesi

sınırsız internet konut projesi

Kalp hastalarına özel asansörden fiber optik teknolojiye, Wİ – Fİ'den özel yazılımlı tabletlere kadar birçok teknolojik altyapıyı barındıran konut projelerindeki bu detaylar oldukça dikkat çekici. İşte teknoloji tutkunları için konut projeleri...

Ünlü gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Konut sektörünün yüzü bir süre daha gülmeyecek!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Konutta daha dip yok" diyerek, bir süre daha konut sektörünün yüzünün gülmeyeceğini söyledi.

Kiracılardan sosyal konut çağrısı! Uzmanlar uyarıyor, sosyal konut yapımına hız verilmeli...

1 Temmuz 2024 itibari ile kira zammında uygulanan yüzde 25 zam sınırlaması sona erdiği açıklandı. Bu karar sonrasında kiracılar da zor durumda kalıyor. Uzmanlar, sorunun çözümü için sosyal konut yapımına hız verilmesi gerektiğini ifade etti.

Konut açığı sorununa çözüm: İnşaat sektörünün öncüleri sosyal konut yapmalı!

Konut fiyatlarının artış hızının düşmemesi ve kirada yüzde 25 zam sınırının kalkması konut açığı sorununu yeniden gündeme getirdi. ATEM Başkanı Hakan Akçam konut açığının önüne geçebilmek için inşaat sektörünün öncülerinin sosyal konut yapması gerektiğini söyledi. 

Yüzde 25 sınırlaması kalksa da konut sektöründe ani fiyat artışları ve spekülatif hareketler engellenmeli!

Kiralarda yüzde 25 zam sınırının bugün itibarıyla sona ermesi bekleniyordu ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. Peki uygulama sona ererse piyasa nasıl etkilenecek? İşte detaylar...

Fuzul GYO Barbaros 48'de yüzde 20 peşinat ve 24 ay vadeyle!

Sınırsız boğaz manzarası sunulan Fuzul GYO Barbaros 48 projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 20 peşinat ödeyerek 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Projedeki konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Halk GYO Paye Sakarya'da Harikalar Kampanyası! Sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit!

Haldız İnşaat ve Halk GYO tarafından hayata geçirilen Paye Sakarya projesinde Harikalar Kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında sınırlı sayıda konut için vade farksız 60 taksit yapılıyor.

Emlak Konut GYO Malatya Merkez Çarşısı projesinin sınırları genişledi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yapım sürecini üstlendiği Malatya Merkez Çarşısı’nda sınırlar genişledi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Natura Göksu'da sınırlı sayıda daire için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı! 

Ankara Batıkent'te hayata geçirilen Natura Göksu projesinde sınırlı sayıda konut için yüzde 10+yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. 

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Ziraat’ten Türk Telekom kampanyası!

Ziraat Bankası üzerinden maaşını alan emeklilere özel bir fırsat! Türk Telekom, bu kişilere yurtiçi tüm yönlerde 750 dakika, 750 SMS, 5 GB mobil internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkını 12 ay taahhüt ile sadece 120 TL'ye sunuyor. İşte tüm detaylar...

Mesa’dan sınırlı sayıda konut için 0 faizle 24 ay vade imkanı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde sınırlı sayıda 0 faizle 24 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

sınırsız internet konut projesi Haberi

sınırsız internet konut projesi


Teknoloji çağının gereklerini konut projeleri de yerine getiriyor. Günümüz konut projeleri artık konforu ve teknolojiyi birarada sunuyor. Sizde internet / TV / uydu gibi teknolojik unsurlara düşkünseniz bu projelere bir göz atın. İşte konutlardaki teknolojik detaylar..  




Mavera Başakşehir – Living Lab ICT sistemi

Makro İnşaat ve Başakşehir Belediyesi ortaklığında yükselen Mavera Başakşehir projesi teknoloji düşkünlerine özel imkanlar sunan projelerden sadece biri. Başakşehir'de hayat verilen projede “Living Lab ICT” sistemi yani Bilgi İletişim Teknolojileri sakinlerin kullanımına sunulacak. Bu sistemin taşıdığı anlam ise şu; Konut sahiplerine teslimatta özel yazılımlı tabletler verilecek. Daire sakinleri bu tabletler sayesinde birçok olanağa kavuşmuş olacak. Bunlar...