21 / 05 / 2024

Sinop Ayancık Devlet Hastanesi

Sinop Ayancık Devlet Hastanesi

Sinop Ayancık'ta geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan 80 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Ayhan Ergün, hastanenin inşaatını inceledi.

Konut sitelerine mafya ve çeteler dadandı: Artık devlet denetleyecek! 

Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Genel Başkanı Suat Sandalcı, konut sitelerine mafya ve çetelerin dadandığına, konu ile ilgili yapılan yasal düzenlemede sona gelindiğine dikkat çekti. Peki konut sitelerinde neler oluyor? Yasal düzenlemede neler var? 

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

YÖK, 64 üniversiteye 800 yeni araştırma görevlisi kadrosu açtı

YÖK, devlet araştırma üniversitelerine, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı kapsamındaki üniversitelere ve aynı zamanda da öncelikli alanlarda uzman olan toplamda altmış dört üniversiteye toplam sekiz yüz yeni araştırma görevlisi kadrosu tahsis etti.

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

TOKİ Sinop Ayancık 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen Ayancık TOKi projesinin ihalesi yarın saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak! Konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Belediye KDV'den muaf iki arsa satacak... Sinop Ayancık'ta yer alan konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın...

Belediye KDV'den muaf ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Sinop İli Ayancık Belediye Başkanlığı, Sinop Ayancık'ta yer alan konut imarlı arsaları satışa çıkardı.

Kredi notunuz mu düşük, dert etmeyin! PTT ihtiyaç kredisi verecek

Son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden birçok insan, kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi kullanmakta zorlanıyor. Türkiye’nin en büyük devlet kuruluşlarından biri olan PTT, kefil olmayan kişilere büyük bir kolaylık sağlamak için harekete geçti.

Eczaneden parayla ilaç alanlar dikkat! Bu ilaçların parasını artık devlet ödeyecek!

Vatandaşı çok sevindirecek bir haber de yargıdan geldi. Yaklaşık 1,5 sene önce SGK tarafından geri ödeme listesinden çıkarılan 34 kalem ilaç için açılan davada, Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği ve artık o ilaçların parasının devlet tarafından ödeneceği duyuruldu. İşte ayrıntılar…

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

Sinop'ta selzedeler için inşa edilen TOKİ konutlarının yüzde 95’i tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından selzedeler için hayata geçirilen konutların yüzde 95'lik kısmı tamamlandı.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

TOKİ'den Sinop Ayancık'ta 770 bin liraya 3+1! 

TOKİ Sinop Ayancık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Sinop Ayancık'ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Sinop Ayancık'ta  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Sinop Ayancık sosyal konut projesi... 

Batı Karadeniz'de bin 196 konut inşasında son noktaya gelindi! Bakan Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Şu anda Kastamonu Bozkurt, Sinop Ayancık ve Bartın'da sağlıklı ve güvenli 1196 konut ve yöresel mimariye uygun köy evlerimizin inşasında artık son aşamaya geldik." ifadelerini kullandı.

Sinop Ayancık Devlet Hastanesi Haberi

Sinop Ayancık Devlet Hastanesi

Sinop Ayancık'ta geçtiğimiz aylarda yapımına başlanılan 80 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında sona gelinirken Beldiye Başkanı Ayhan Ergün, hastane inşaatında incelemelerde bulundu. 


Sinop Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Ayhan Arabacı ile birlikte yüklenici firma Remzi Tekdal İnşaat San. Tic. Ltd. Şti tarafından yapılan 80 yatak kapasiteli devlet hastane inşaatını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Şantiye şefi Faruk beyden bilgi alan Başkan Ergün; “Yeni Devlet Hastanesi inşaatı tamamlanmış olup hizmete açıldığında göz kamaştıracak, ilçemize önemli hizmet sunacaktır. Hastanenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.




Bizim...