30 / 04 / 2024

Sinop Belediyesi mahalleleri

Sinop Belediyesi mahalleleri

Vali Yasemin Özata Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bostancılı, Osmaniye, Ordu ve Korucuk köylerinin Resmi Gazete'de yayımlanan üçlü kararnameyle mahalle statüsüne kavuşturulduğunu söyledi.

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Sinop'ta imar planı iptal edildi! Tüm inşaatlar durdu!

Sinop Belediyesi'nce hazırlanan ve mecliste kabul edilip, onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları iptal edildi. Bölgede tüm inşaatlar durduruldu.

Sinop'ta imar planları iptal edildi! 

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Sinop Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste kabul edilerek onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları'nı iptal kararı aldı. 

Şahinbey Belediyesi'nden 33.9 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şahinbey Belediyesi, Bağlarbaşı, Ocaklar Bülbülzade, Abdülhanithan, Karataş Mahalleleri'nde yer alan 8 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta yapılacak...

Manavgat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Manavgat Belediyesi, Ilıca ve Odaönü Mahalleleri'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Temmuz'da gerçekleşecek...

Turhal Belediyesi'nden 3.1 milyon TL'ye satılık 30 işyeri!

Turhal Belediyesi, Osmangazi ve Celal Mahalleleri'ndeki 30 işyerini ihale usulü ile satıyor. İhale 14 Aralık'ta gerçekleşecek..

TOKİ Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri'ni dönüştürecek!

Toplu Konut İdaresi Başkenlığı ve Üsküdar Belediyesi ortaklığında gerçekleştirilecek olan Üsküdar Kirazlıtepe ve Ferah Mahalleleri kentsel dönüşüm projesi için belli oldu.

Meram Belediyesi 2014'ten beri asfalt rekorunu yeniliyor!

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı mahallelerinde asfalt serimi, parke-bordür ve altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Harmancık ve Çarıklar Mahalleleri’nde sıcak asfalt serimi çalışmalarına devam ediyor.

Düzce Belediyesi yeni ulaşım ağı oluşturuyor!

Düzce Belediyesi Düzce’nin merkezi ile mahalleleri arasında yeni bir ulaşım ağı oluşturuyor. Bu kapsamda yapılan yol açma çalışmaları Kiremitocağı Mahallesinde sürüyor.

Sinop Belediyesi mahalleleri Haberi

Sinop Belediyesi mahalleleri

Sinop'ta belediyenin sorumluluk alanına dört yeni mahalle daha eklendi.


Vali Yasemin Özata Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bostancılı, Osmaniye, Ordu ve Korucuk köylerinin Resmi Gazete'de yayımlanan üçlü kararnameyle mahalle statüsüne kavuşturulduğunu söyledi.


Söz konusu köylerin uzun yıllardır belediyenin sorumluluk alanına katılmaları yönünde çalışmaların olduğunu anlatan Çetinkaya, "2003 yılındaki ilk çalışmaların başlatıldığı dönemde yapılması gereken bu değişiklik o günden beri sürüncemede kalmış ve ilimizin gelişimi anlamında belki 13 yıllık önemli bir zaman kaybı yaşanmıştır. Ancak geç kalınmış dahi olsa bu yanlışın bugün düzeltilmesi yine de sevindiricidir. Yeni durumun özel idaremiz, belediyemiz, bu yerleşim yerlerinde yaşayan tüm vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"...