13 / 05 / 2024

sinop dolgu alanı

sinop dolgu alanı

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, yapımı devam eden sahil dolgu alanında incelemelerde bulundu. İskele Meydanı ve kütüphane arasına sıkışan rekreasyon alanını taş ocağı mevkisine kadar taşıyacak dolgu sahasında çaılşmalar devam ediyor...

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Sinop Boyabat başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Sinop Boyabat projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Kastamonu ve Sinop için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Sinop illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Kadıköy Caferağa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi, 1/1000 Ölçekli Dolgu Alanı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sinop Merkez'de 11.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Sinop Satış Memurluğu, Sinop ili, Merkez ilçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon 846 bin 450 TL'ye satıyor...

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Rize'de dolgu alanlarının üzerine bina yapılması doğru mu?

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, Rize'de inşaat artıkları da katılarak devam eden dolgu alanın yapılaşmayı yanıtlamayacağına dikkat çekerek, "Burada mühendislik hesabıyla bir dolgu yapılmıyor" dedi.

Rize'de dolgu alanında dönüşüm başladı: Binalar birbirine yaslanarak ayakta duruyor!

Rize'de deniz dolgusu üzerine yapılan ve korozyon sebebiyle riskli hale gelen 4 bin 174 bağımsız yapıda, kentsel dönüşüm projesine start verildi. Rize Valisi Kemal Çeber, "Dolgu alanında 50-60 yıl öncenin tekniğiyle yapılan binalar adeta birbirine yaslanarak ayakta duruyor" dedi.

Sinop'ta tersane tahsis edilecek!

Sinop'un Gerze ilçesinde yer alan mülkiyeti Hazineye ait yaklaşık 58 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz, tersane, tekne imal ve çekek alanı olarak tahsis edilmesine karar verildi. 

Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi için ÇED süreci başladı!

9 milyon 775 bin TL'ye mal olması planlanan Pendik Güzelyalı Millet Bahçesi ve Dolgu Alanı projesi için ÇED süreci başladı.

sinop dolgu alanı Haberi

sinop dolgu alanı


Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, yapımı devam eden sahil dolgu alanında incelemelerde bulundu.


İskele Meydanı ve kütüphane arasına sıkışan rekreasyon alanını taş ocağı mevkisine kadar taşıyacak dolgu sahasında yapılan yol genişletmelerini ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Ergül, yürüyüş yapan vatandaşlarla sohbet etti. 


Ergül, "Kütüphane ile taş ocağı mevkisinde devam eden yolda yaptığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Çim ekilmesi, ağaçlandırmaları, yol genişletmeleri, kaldırım düzenlemeleri, halk dilinde bilinen adı ile kadınlar plajının yeniden Hayat bulması gibi önemli çalışmalar içeren dolgu sahası tamamlandığında özellikle yaz aylarında önemli cazibe merkezi haline gelecek"...