01 / 05 / 2024

Sinop Gerze öğrenciler evleri

Sinop Gerze öğrenciler evleri

Gerze'de eğitim faaliyeti yürüten Gerze Meslek Yüksekokulu bu yıl öğrenci sayısını arttırarak yaklaşık Bin 200 öğrenciye ulaştı. Ancak artan öğrenci sayısı barınma problemini de berberinde getirdi.

Belediyeden KDV'den muaf gayrimenkul fırsatı!

Sinop İli Gerze Belediye Başkanlığı, Sinop Gerze Yaykıl Köyü'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkul KDV'den muaf olarak satılacak.

Sinop Gerze ve Erfelek'te konut fiyatları katlandı!

Sinop'un Gerze ve Erfelek ilçelerinde konut ve arazi fiyatları adeta tavan yaptı...

Sinop'ta tersane tahsis edilecek!

Sinop'un Gerze ilçesinde yer alan mülkiyeti Hazineye ait yaklaşık 58 bin metrekare yüzölçümlü taşınmaz, tersane, tekne imal ve çekek alanı olarak tahsis edilmesine karar verildi. 

Sinop Gerze'de 15.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gerze İcra Dairesi, Sinop Gerze'de yer alan gayrimenkulü 15 milyon 80 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sinop Gerze İlçe Jandarma Komutanlığı binası tamamlanıyor!

Sinop Gerze’de yapımına başlanılan İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı binasında bulunan çalışmalar sürüyor.

Sinop'ta mezarlık yeri için arazi satın alınacak!

Sinop'un Gerze ilçesinde belediye mezar arayışına girdi. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, mezarlık için uygun bir alan bulunmaması sebebiyle arazi satın alınacağını belirtti.

Gerze Adliyesi için yeni hizmet binası yapılacak mı?

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a Gerze Adliyesi'nin yeni bir hizmet binasına taşınıp taşınmayacağını sordu..

Sinop Gerze'de öğrenciler ev arayışında!

Gerze'de eğitim faaliyeti yürüten Gerze Meslek Yüksekokulu bu yıl öğrenci sayısını arttırarak yaklaşık Bin 200 öğrenciye ulaştı. Ancak artan öğrenci sayısı barınma problemini de berberinde getirdi.

Sinop Büyük Gerze Plajı tamamlandı!

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, bayram tatilinde yapımına başlanmış ve çevre düzenlemesi bitirilerek halkın hizmetine sunulan Büyük Gerze Plajı hakkında bilgi verdi.

Tarihi Sinop Cezaevi restore ediliyor!

Sinop'un Selçuklular tarafından alınışının anısına Sultan İzzettin Keykavus tarafından yaptırılan iç kalede yer alan, 120 yıl cezaevi olarak kullanıldıktan sonra boşaltılan Sinop Cezaevi'nin restore edilmesi için çalışma yürütülüyor.

Sinop Balatlar Kilisesi restore edildi!

Sinop'ta yer alan Balatlar Kilisesi'ndeki arkeolojik kazı ve restorasyon çalışmalarının bu sezonki bölümü sona erdi.

Sinop Boyabat OSB altyapı ihalesi 15 Eylül'de!

Sinop-Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Sinop Boyabat Organize Sanayi Bölgesi alanına ait içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı ikmal yapım işi ihalesi 15 Eylül 2015 tarihinde.

Sinop Erfelek Tatlıca Şelaleleri turistlerin gözdesi!

Sinop'un Erfelek ilçesinde 28 irili ufaklı şelaleden meydana gelen ve bu yıl 150 bin kişinin ziyaret ettiği Erfelek Tatlıca Şelaleleri, turistlerin ilgi odağı oldu.

Sinop Gerze öğrenciler evleri Haberi

Sinop Gerze öğrenciler evleri

Gerze'de eğitim faaliyeti yürüten Gerze Meslek Yüksekokulu bu yıl öğrenci sayısını arttırarak yaklaşık Bin 200 öğrenciye ulaştı. Ancak artan öğrenci sayısı barınma problemini de berberinde getirdi.  Okulun açılmasına az bir süre kala ilçemize gelen yüksekokul öğrencileri, ev bulamakta sıkıntı yaşadıklarını belirterek, ev sahiplerinin evlerini öğrencilere vermek istemediğini ifade ediyorlar.


Öğrenci Sayısı Bini Aştı Ancak KYK Yurdu Yok


Gerze de eğitim ve öğretim faaliyetlerini yürüten Gerze Meslek Yüksekokulu, modern binasının yanı sıra çok sayıda bölümü ile kısa bir sürede öğrenci sayısını binin üzerine çıkarttı. Ancak İlçemizde KYK yurdunun olmamasından şikayetçi olan yüksekokul öğrencileri, mevcut pansiyonların barınma ihtiyacını karşılayamadığından yakınarak  fiyat aralıklarının da bütçelerini aştığını ifade ediyorlar.


Ev Sahipleri "Öğrenciye Ev Yok" Diyor


Gerze'de uzun uğraşlara rağmen ev bulamayarak gazetemize gelen Hami Uysal ve Mehmet...