13 / 05 / 2024

sinop sahili dolgu alanı çalışmaları son durum

sinop sahili dolgu alanı çalışmaları son durum

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, yapımı devam eden sahil dolgu alanında incelemelerde bulundu. İskele Meydanı ve kütüphane arasına sıkışan rekreasyon alanını taş ocağı mevkisine kadar taşıyacak dolgu sahasında çaılşmalar devam ediyor...

Bostancı Sahili yeniden planlanıyor!

İstanbul Kadıköy’deki Bostancı sahili yeniden planlanıyor. Sahile 92 bin metrekarelik ek dolgu yapılarak yeşil alan 225 bin metrekareye çıkarılacak. Ayrıca dolgu alan birçok farklı özellikte sosyal tesisler yapılacak.

Recep Tokgöz: Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamak yanlış!

Dolgu imar planı olmayan Konyaaltı Sahili’nde proje uygulamanın yanlış olduğunu belirten CHP’li Recep Tokgöz, “2014’te sahilleri bedava yapacaklarını söyleyenlerin sistemi çöktü. Şimdi yeni formül arıyorlar” dedi

Şile Batı Sahili imar planı itirazlardan sonra tekrar askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, itirazdan sonra Şehir Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan Şile Batı Sahili 1/5000 ölçekli nazım imar planını ilanen askıya çıkardı. İşte Şile Batı Sahili imar planı...

Silivri sahili yıkılıyor mu?

Silivri sahilindeki tatil siteleri taşınacak mı? Silivri Merkez Sahil Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı'nda son durum ne? Silivri sahili yıkılıyor mu? Silivri yazlıkçıları neden tedirgin? İşte Silivri Belediyesi'nden son durum açıklaması...

Kozlu sahili çöpten temizlendi!

Zonguldak'ta büyük dalgalarla eski çöp döküm alanından denize karışan atıkların kirlettiği Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlarca temizlik yapıldı. Kozlu Sahili'nde, üniversite öğrencileri ve vatandaşlar temizlik yaptı.

Haliç - Kemerburgaz - Karadeniz Sahili'ne dekovil geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1900'lerden kalan Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili kömür taşıma dekovil hattını canlandırmak için düğmeye bastı. Dekovil, Kemerburgaz'dan Kağıthane Elektrik Santrali'ne kadar gidecek. İşte dekovil projesinin detayları...

Sinop büyük turizm potansiyeline sahip!

Bakanlar kurulu karan ile Mimar Sinan Üniversitesi'nce 2010 yılından bu yana devam eden Sinop Balatlar Kazısı bu yıl Temmuz ayının ilk haftasında 60 kişilik ekiple başlayıp Eylül ayının ilk haftasında çalışmalar sona erdi.

Sinop'ta kruvaziyer turizmi hız kesmeden devam ediyor!

Kruvaziyer turizmi kapsamında "Voyager" adlı kruvaziyer Sinop'a geldi. Yunanistan'ın Pire Limanı'ndan gelen Bahama bayraklı yolcu gemisi, Sinop Limanı'nın iskelesine demir attı. Gemide çoğu İngiliz 338 yolcu ve 223 personel bulunduğu belirtildi.

Menderes Türel: Konyaaltı Sahili Antalya için çok önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Dünya’nın en uzun plajları arasında yer alan Konyaaltı Sahili’nde; bilim adamlarının ve mimarların seçeceği en güzel projeyi Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Konyaaltı Sahili, yeni projeyle değişecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderese Türel, Dünya’nın en uzun plajları arasında yer alan Konyaaltı Sahili’nde; bilim adamlarının ve mimarların seçeceği en güzel projeyi Antalya’ya kazandıracaklarını söyledi.

Konyaaltı Sahili'ni öğrenciler temizledi!

Farklı ülkelerden gelen öğrenciler, dünyanın en güzel sahillerinden bir olan Konyaaltı’nda temizlik yaptı. Öğrenciler, çok temiz bir plajla karşılaştıklarını, amaçlarının sahili kullanan kişilerde duyarlılık oluşturmak olduğunu söyledi.

Şarköy Kovalık Mevkii Sahili ve Parkı açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Kalkınma Ajansı desteği ile Şarköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Şarköy Kovalık Mevkii Sahili ve Parkı ’nın açılış törenine katıldı.

Sinop Erfelek Tatlıca Şelaleleri'ne ziyaretçi akını!

Sinop'un Erfelek ilçesinde 28 irili ufaklı şelaleden meydana gelen ve bu yıl 150 bin kişinin ziyaret ettiği Erfelek Tatlıca Şelaleleri, Manavgat Şelalesi'nden sonra en çok ziyaret edilen yer oldu.

sinop sahili dolgu alanı çalışmaları son durum Haberi

sinop sahili dolgu alanı çalışmaları son durum


Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, yapımı devam eden sahil dolgu alanında incelemelerde bulundu.


İskele Meydanı ve kütüphane arasına sıkışan rekreasyon alanını taş ocağı mevkisine kadar taşıyacak dolgu sahasında yapılan yol genişletmelerini ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Ergül, yürüyüş yapan vatandaşlarla sohbet etti. 


Ergül, "Kütüphane ile taş ocağı mevkisinde devam eden yolda yaptığımız çalışmalar hızla devam ediyor. Çim ekilmesi, ağaçlandırmaları, yol genişletmeleri, kaldırım düzenlemeleri, halk dilinde bilinen adı ile kadınlar plajının yeniden Hayat bulması gibi önemli çalışmalar içeren dolgu sahası tamamlandığında özellikle yaz aylarında önemli cazibe merkezi haline gelecek"...