02 / 05 / 2024

sinop valisi kimdir

sinop valisi kimdir

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger kimdir? Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yavuz Selim Köşger, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Yavuz Selim Köşger...

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Ali Çöpçü kimdir?

Ali Çöpçü, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Sinop Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Ali Çöpçü  kimdir? Ali Çöpçü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi 2018'de açılacak!

Sinop Valisi Haşan İpek ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkan, Sinop Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemelerde bulundu. 18 derslik ve 300 Kişilik pansiyon kapasiteli proje 2017-2018 eğitim-öğretim yılına yetişecek.

Zülkif Dağlı kimdir?

Zülkif Dağlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Düzce Valiliğine atandı. Peki, Yeni Düzce Valisi Zülkif Dağlı kimdir?

Orhan Tavlı kimdir?

Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Orhan Tavlı, 10 Eylül 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çanakkale Valisi oldu. Peki, Orhan Tavlı kimdir?

Ömer Doğanay kimdir?

Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay, 10 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Artvin Valisi oldu. Peki, yeni Artvin Valisi Ömer Doğanay kimdir?

Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Sinop Valisi Kemal Cirit, Sinop'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu söyledi. Cirit, "Bunu çok inceleyerek dile getirdiğim bir şey değil. Demek ki dışarıdan gelen bir kişi böyle görüyorsa herhalde dışardan buraya turist olarak gelenlerde de bu algı biraz vardır" dedi.

Mesut Köse kimdir?

Mesut Köse, 1 Haziran 2016 tarihinde yapılan atama ile Çankırı Valisi oldu. Peki, Yeni Çankırı Valisi Mesut Köse kimdir? Mesut Köse, hangi işlerde görev aldı?

Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir?

Mehmet İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir? Mehmet İlker Haktankaçmaz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İsmail Çataklı kimdir?

27 Şubat 2014 tarihinden bu yana Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Çataklı 1 Haziran 2016'da Kilis Valisi olarak atandı.Peki, İsmail Çataklı kimdir?

Ertan Peynircioğlu kimdir?

Ertan Peynircioğlu, 1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Niğde Valisi oldu. Peki, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu kimdir? Ertan Peynircioğlu hangi işlerde görev aldı?

Davut Gül kimdir?

1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Sivas Valisi olan Davut Gül kimdir? Davut Gül, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Davut Gül..

Sinop'a ilk 5 yıldızlı otel geliyor!

Türkiye’nin en kuzeydeki ili Sinop’un kadın Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, kent için büyük potansiyel taşıyan turizm sektörü için harekete geçti.

sinop valisi kimdir Haberi

sinop valisi kimdir

Yavuz Selim Köşger kimdir?

Yavuz Selim Köşger, 03 Ocak 1964 tarihinde Konya’da doğdu.  1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler akültesini bitirdi. 1987–1990 yılları arasında Dernek Denetçiliği yaptı.  


1990 yılında Kırşehir Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Yapraklı ve  Beydağ Kaymakam vekillikleri ardından  İngiltere  – Oxford’ta yurtdışı stajını yaptı. Doğankent, Kemaliye ve Şarkikaraağaç’ta  Kaymakamlık, Artvin’de Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.    


Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürlüğü görevinden  sonra  Fransa-Paris’te 5 ay  süreyle dil eğitimi ve Fransız İdari Sistemi üzerine incelemeler yaptı. 


2004  yılında Daire Başkanı olarak atandığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde  2006’da Genel Müdür Yardımcısı, 28.05.2010 tarihli kararnameyle aynı yere Genel  Müdür oldu.   


Bakanlar Kurulunun 03.05.2013 tarih ve 2013/4699 sayılı Valiler Kararnamesiyle Sinop Valisi  olarak atanan Yavuz Selim KÖŞGER, evli ve 4 çocuk...