30 / 04 / 2024

sinopta bedava ev

sinopta bedava ev

Sinop'ta çok sevdiği köpeği "Panter"i kışın yaşadığı Almanya'ya götüremeyen Sema Yavuz, çözümü köpeğini evinde bakacak kişiden kira almamakta buldu. İlana "Kira almıyorum, hayvansever öğrenci arıyorum" yazdı...

Penti’den bikini festivali… 1 alana 1 bedava!

Çok sevilen iç giyim markası Penti yeni bir kampanyayla karşımızda. Tüm plaj ürünlerinde 1 Alana 1 bedava kampanyasıyla Bikini Festivali başlattı. Normalde markanın ev giyim ürünlerinde %60 %70’lere varan indirim mevcut. İç giyimde ise hali hazırda indirim oranları %40 %50 civarlarında.

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

TOKİ'den Suriyelilere ev ve ayda bin 200 lira yardım yapılıyor iddiası Türkiye'de gündem oldu. Bakanlık söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Evi olmayan engelli ve gazilere TOKİ'den bedava ev!

TBMM'ye sunulan 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında engelli olan harp veya vazife malulü olanlara bir konut ile sınırlı olmak kaydıyla beyan ettikleri yerde konut verilmesi amaçlanıyor.

Bu ülkede evler bedavaya veriliyor! İşte şartları!

Evlerin sayısı Japonya'da gün geçtikçe artıyor. Japonya'da devlet vatandaşa ücretsiz ev veriyor. İşte bedava ev verilen evler ve şartları...

Bu kasabaya taşınana ev bedava!

İtalya'nın güneyinde bulunan Cammarata kasabası bölgedeki diğer pek çok yerleşim gibi azalan nüfus sorunuyla karşı karşıya. Kasabanın yok olmasını önlemek için Cammarata'ya taşınacak herkese bedelsiz bir şekilde ev verilecek....

İtalya Giambrone'de bedava ev fırsatı!

İtalya'da nüfus kaybıyla başa çıkmak için 1 euro'ya ev satan kasabaların sayısında artış yaşanıyor. Bu sefer Sicilya'ya bağlı Cammarata'nın belediye başkanı Vincenzo Giambrone çıtayı yükseltti. Giambrone, kasabadaki terk edilmiş evlerin ücretsiz verileceğini söyledi...

TOKİ Suriyelilere bedava ev vermiyor!

Mülteciler Derneği, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerle ilgili sosyal medya ve kamuoyunda yanlış bilinen konular hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, "TOKİ evleri Suriyelilere bedava verilecek" iddiasının tamamen yanlış olduğu belirtildi.

Japonlar evlerini bedavaya dağıtıyor!

“Bedava ev” kalıbı Japonya'da uygulanıyor. aponya alışılmadık bir mülkiyet sorunuyla karşı karşıya: Evlerin sayısı Japonya’da artık o kadar fazla ki yeterince insan olmadığı için bu evlerden bazıları boşta kalmaya başladı. 

Japonya'da 'bedava ev' ilanları veriliyor!

Japonya'da azalan nüfusun etkisiyle boş ev sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konutlar için internet sitelerine 'bedava ev' ilanları verilmeye başlandı.

Dolarını bozdurup ev alana sıfır kilometre otomobil bedava!

Yalova'da birikmiş dolarını bozdurup ev alana yanında sıfır kilometre bir otomobil de bedava veriliyor.

Dap Yapı'dan kira garantili kampanya 2016!

Dap Yapı, "Bedava ev-süit-ofis" kampanyasını başlattı. Hazır kiracılı, bitmiş dairelerde uygun ödeme seçenekleri sunuluyor...

Mehmet Özhaseki: Suriyeliler'e bedava ev verilmiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Suriyelilere bedava TOKİ evi verileceği iddialarına karşılık, "Hiç kimseye bedava ev verildiği yok'' dedi.

Erenler’de ev yapana proje bedava!

Sakarya Erenler Belediyesi köyden mahalleye dönüşen bölgelerde ev yapmak isteyenlere “Tip Ev Proje” adı ile yepyeni bir hizmet başlattı. Belediye, uygulanmak üzere 9 proje hazırlattı.

sinopta bedava ev Haberi

sinopta bedava ev

Sinop'ta çok sevdiği köpeği "Panter"i kışın yaşadığı Almanya'ya götüremeyen Sema Yavuz, çözümü köpeğini evinde bakacak kişiden kira almamakta buldu. Oturduğu binanın dışına "Kira almıyorum, hayvansever öğrenci arıyorum" yazan Yavuz, bu konuda gelecek talepleri bekliyor.



Sinop'ta çok sevdiği köpeği "Panter"i kışın  yaşadığı Almanya'ya götüremeyen 61 yaşındaki Sema Yavuz, çözümü köpeğini evinde  bakacak kişiden kira almamakta buldu.


Yaşadını binanın dışına "Kira almıyorum, hayvansever öğrenci arıyorum"  yazan Yavuz, gelecek talepleri bekliyor.


Akliman mevkisinde yaşayan Yavuz, AA muhabirine, 3 katlı evini yaz  sezonunda pansiyon olarak kullandığını, kışları ise Almanya'ya dönüş yaptığını  aktardı.


Çok sevdiği köpeği "Panter"e bakacak öğrenci veya aileden kira  almayacağını dile getiren Yavuz, "Bir köpeğim var, çok seviyorum. Yavrum gibi  benim. Ona bakacak duyarlı bir öğrenci veya durumu iyi olmayan, kira ödeyemeyen  bir aile arıyorum,...