04 / 05 / 2024

sinpaş 10 yeni proje

sinpaş 10 yeni proje

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektördeki 40.yılına özel olarak 10 yeni projeye hazırlanıyor. Firma, 40. yıla özel Sinpaş'la dolu dolu 40 yıl kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 80 aya varan vadelendirmeler mevcut...

Sinpaş'ın 40.yılı kırk yılın fırsatı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektördeki 40. yılına kampanya başlattı. 40.yılını 10 yeni projeyle kutlayan firma kampanya dahilinde olan projelerinde sıfır faizle 80 aya kadar vadelendirme imkanı sağlıyor...

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

iPhone 15 Pro'da Bulunması Beklenen 10 Yeni Özellik!

Önümüzdeki eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 15 Pro modellerinde sunulacağı söylenen yeni özellikleri bir araya getirdik.

WhatsApp'a gelecek 10 yeni özellik! Bu özellikle başa bela olacak! 

WhatsApp yeniliklerine dur durak bilmeden devam ediyor. WhatsApp’a 10 yeni özellik gelecek ancak bunlardan biri bir kesimin hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

Çiftçilere hükümetten 10 yeni müjde! Resmen açıklandı: Sıfır faizli kredi, gübre fabrikası, sera yatırımları...

Hükümetten çiftçileri ve besicileri ilgilendiren 10 yeni müjde açıklaması geldi. Bakan Vahit Kirişci, tarımdaki yeni hamleleri tek tek açıkladı. 

Cumhurbaşkanı'ndan çiftçilere 10 yeni müjde! Tek tek açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı sona eren köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu ve özellikle çiftçilerimiz önemli müjdeler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilere 10 yeni müjde açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı'nın o açıklamaları...

TOKİ'den Ankara'nın 5 ilçesine tam 3.400 ucuz konut geliyor! Tarihler duyuruldu, bakmadan geçenler bin pişman olur!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın 5 ilçesinde 10 yeni projede toplam 3.400 konut inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul'a 10 yeni proje müjdesi! Hemen bu son dakika ilçe ilçe proje listesine göz atın!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mega kent İstanbul'da tam 5 bin 991 konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Ankara'ya 10 yeni projede tam 3.400 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 10 yeni projede toplam 3.400 konut hayata geçirecek.

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Erzurum'a 10 yeni millet bahçesi müjdesi!

n Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum yatırımları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, ""Erzurum'da toplam alanı 337 bin metrekare olan 10 millet bahçesi projemiz var." dedi.

Ramsey, 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açacak!

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

Hilton Türkiye'de 2021’de 100 oteli geçecek!

Kovid-19 salgınına rağmen 2020’de 10 yeni otel anlaşmasına imza atan Hilton Türkiye, 2021’de hedef yükseltti. Türkiye’nin en cazip pazar olduğunu kaydeden Hilton Türkiye Yatırım Yönetici Direktörü Temel, “Otel sayımızı 100’ün üzerine taşıyacağız” dedi

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

sinpaş 10 yeni proje Haberi

sinpaş 10 yeni proje

Sinpaş GYO,  Ottomare Palace, Sinpaş Köyceğiz, Aqua City, Aydos Country, Ege Yakası, Karşıyaka Residence,  İstanbul Bomonti projesi,  Ankara  Çankaya Pran projesi ve Ankara GOP projesi olmak üzere 10 yeni projeye hazırlanıyor.


Sektörde 40.yılını kutlayan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 40.yıla özel kampanya başlatıyor. Kampanya İstanbul, Ankara, Gaziantep, Denizli ve Bursa projelerinde geçerli olacak.


Sinpaş projeleri 40.yıl kampanyası!

-Peşinat ödenmesi yapılmadığında 40 ay taksit,

-Yüzde 20 peşinatla 50 ay taksit,

-Yüzde 300 peşinatla 60 ay taksit,

-Yüzde 40 peşinatla 70 ay taksit,

-Yüzde 50 peşinatla ise 80 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


Kampanya kapsamında banka kredisiz, vade farksız, ara ödemesiz vadelendirme imkanı sunulan Sinpaş GYO 40.yıl kampanyası Ottomare Palace, Sinpaş Köyceğiz, Aqua City, Aydos Country, Ege Yakası, Karşıyaka Residence,  İstanbul Bomonti projesi,  Ankara  Çankaya Pran projesi ve...