11 / 05 / 2024

sinpaş Atakent Saklı Koru Konakları

sinpaş Atakent Saklı Koru Konakları

Atakent Saklı Koru Konakları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje Sinpaş GYO imzasıyla inşa ediliyor.

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Sinpaş'tan İstanbul'a dev proje! Atakent'e 600 yeni konutluk Saklı Koru projesi geliyor! 

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Atakent'teki Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde 600 konutluk yeni projeye başlıyor. 515 milyon 717 bin 907 TL'ye mal olacak Saklı Koru projesinde 15 adet ticari alan da yer alacak.

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021!

Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Sinpaş Saklı Koru Konakları fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Atakent Saklı Koru Konakları!

Atakent Saklı Koru Konakları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje Sinpaş GYO imzasıyla inşa ediliyor.

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Sinpaş GYO'dan Ege Yakası’nda kampanya!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, konutların yüzde 95’inin satışı tamamlandı. 'Bahçeli ve teraslı' daireler içinse kampanya başlatıldı.

Ege Yakası Atakent'te sınırlı sayıda bahçeli ve teraslı daireler!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Sinpaş GYO Ege Yakası Projesi değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Küçükçekmece Atakent Mahallesi'ndeki Ege Yakası Projesi'ne ilişkin değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Sinpaş GYO'da 40. yıl kampanyası devam ediyor! 0 faiz 80 ay taksitle!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 40. yıl kampanyası kapsamında Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli projeleri yer alıyor.

Sinpaş GYO 40. yıl kampanyası devam ediyor! 0 faiz 80 ay taksitle!

Sinpaş GYO'nun 40. yıl kampanyası devam ediyor. Kampanya, Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli projelerinde geçerli.

Sinpaş 2015'e 3 yeni projeyle girecek!

Ankara’da İncek Green projesi ile İstanbul Atakent’te Karşıyaka Rezidans’ı aynı anda satışa çıkaran Sinpaş GYO, 2015 başında Ankara’da iki projeyi, İstanbul'da da Bomonti projesini tanıtacak

Sinpaş GYO'dan iki yeni proje!

Sinpaş GYO, İstanbul ve Ankara'da iki ayrı projesi, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ı aynı anda satışa sundu. Sinpaş GYO'nun İstanbul Atakent'te hayata geçirilecek olan Karşıyaka Residence projesinde 176 adet konut bulunuyor.

sinpaş Atakent Saklı Koru Konakları Haberi

sinpaş Atakent Saklı Koru Konakları

Boulevard markasıyla 5 yeni proje inşa edecek olan Sinpaş GYO, yeni projeler için düğmeye bastı. Sinpaş'ın merakla beklenen en yeni projesi Saklı Koru Konakları ismiyle yükselecek.

Sinpaş Saklı Konut Konakları projesinde ön talep toplanıyor. Sinpaş GYO'nun en yeni projesi olan Saklı Koru Konakları İstanbul Avrupa Yakası Atakent'te inşa ediliyor.

Geniş ailelere hitap eden Atakent Saklı Koru Konakları projesinde ağırlıklı şekilde 3 oda 1 salonve 4 oda 1 salon konutlar bulunacak.

Sinpaş Saklı Koru Konakları nerede?
Sinpaş Saklı Koru Konakları nerede nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Sinpaş Saklı Koru Konakları nerede sorusunun yanıtından önce projeyle ilgili bazı bilgiler verelim.

Sinpaş Saklı Koru Konakları'nın 36 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Atakent Saklı Koru Konakları ile ilgili detaylar henüz tam belli olmadı. Atakent Saklı...