15 / 05 / 2024

sinpaş bahar indirimleri

sinpaş bahar indirimleri

Maldivler bölgesinden gelen bembeyaz kumla oluşturulan kumsalları, yalı konseptiyle geliştirilen konutları ile AquaCity'de yüzde 15 bahar indirimi başladı. Projenin lokasyonu, şehrin gelişme aksına paralel oluşu ile dikkat çekiyor.

BİM’de bahar indirimleri başladı! Yüz bakım kremi 74,50 TL’ye, şampuan 45 TL’ye, parfüm 59,50 TL’ye düştü!

BİM Market’in 9 Mayıs tarihinden itibaren indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşteriler için paylaşılırken, yüz bakım kremi 74,50 TL’ye, şampuan 45 TL’ye, parfüm 59,50 TL’ye düştü. İşte BİM 9 Mayıs fiyat listesi...

BİM'e bahar indirimleri geliyor! BİM’de yağ sökücü 29,75 TL’ye, kâğıt havlu 95 TL’ye, tuvalet kâğıdı 117,50 TL’ye düştü!

BİM’in çok beğenilecek 4 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM’de yağ sökücü 29,75 TL’ye, kâğıt havlu 95 TL’ye, tuvalet kâğıdı 117,50 TL’ye düştü. 4 Nisan 2023 fiyat listesi

Konut kredisi faiz oranlarına bahar yeni geldi!

Konut kredisi faiz oranlarına bahar Haziran ayında geldi. Yaklaşık üç ay sonra düşüşe geçen konut kredisi faiz oranlarında kampanyalar ve faiz indirimleri arka arkaya geliyor...

Konut kredisi faizlerine bahar geldi!

Mart ayı konut kredisi faiz indirimleri açısından oldukça hareketli başladı. Konut kredisi faizlerine bahar geldi.

Sinpaş Yapı Marina'nın peşinatı 5 bin lira!

2015 baharında Ankara Çankaya'da Marina Ankara adlı projesini hayata geçiren Sinpaş Yapı, lansmana özel ödeme planıyla peşinatı 5 bin liraya çekti.

Sinpaş Altınoran fiyatları!

Yaşamın başladığı projede daire tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Sinpaş Altınoran fiyatları 311 bin 600 TL'den başlıyor. Projede bahar indirimi kampanyası uygulanıyor.

Sinpaş Altınoran'da yaşam başladı!

Toplamda 2 bin 647 adet daireden oluşan Sinpaş Altınoran'da yaşam başladı. Yüzde 15 bahar indirimi uygulanan proje 1 milyon 850 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Sinpaş Denizli Aquacity'de bahar indirimi kampanyası!

AquaCity'de yüzde 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor! Maldivleri yaşatan bir kumsal, masmavi sulara kıyısı olan yalı evleri, Denizli'nin en yüksek kuleleri ile AquaCity'de bambaşka bir hayat başlıyor.

Sinpaş Liva Evleri'nde Anneler Günü’ne özel bahar panayırı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, İstanbul Anadolu yakasında yeşil ve mavi ile iç içe bir yaşam sunan Liva projesinde anneler gününe özel düzenlenen bahar panayırı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Sinpaş AquaCity’de bahara özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Yapı’nın, Ege’nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity’de bahara özel fiyatlardan faydalanmak için geç kalmayın. AquaCity’de yüzde 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor

Sinpaş AquaCity'de yüzde 15 bahar indirimi!

Sinpaş'ın, Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilkler barındıran AquaCity projesinde, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı ve "street mail" konseptiyle geliştirilen geniş bir alışveriş merkezi yer alıyor.

Sinpaş AquaCity’de bahara özel yüzde 15 indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı’nın, Ege’nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity’de bahara özel fiyatlardan faydalanmak için geç kalmayın. AquaCity’de % 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor!

Sinpaş Liva'da yüzde 15 erken bahar indirimi!

Sinpaş'ın, İstanbul Anadolu yakasının hızla gelişen bölgelerinden Sultanbeyli'de yükselen Liva Turkuaz projesinde, birinci ve ikinci etap teslimlerinin tamamlanmasıyla birlikte yaşam başladı.

sinpaş bahar indirimleri Haberi

sinpaş bahar indirimleri

Sinpaş'ta bahara özel yüzde 15 indirim SİNPAŞ Yapı'nın, Ege'nin en büyük temalı yeni projesi AquaCity'de bahara özel indirim kampanyası başladı. Malpler bölgesinden gelen bembeyaz kumla oluşturulan kumsalları, yalı konseptiyle geliştirilen konutları ile AquaCity, yüzde 15 bahar indirimi kampanyası, hayalindeki eve kavuşmak isteyenleri bekliyor. Projenin lokasyonu, şehrin gelişme aksına paralel oluşu ile dikkat çekiyor ve AquaCity'nin hem yaşam hem de yatırım değerini...