02 / 05 / 2024

Sinpaş Boulevard fiyat

Sinpaş Boulevard fiyat

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat...

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla satışlar devam ediyor. Peki Finans Şehir Boulevard'ta konut fiyatları ne kadar? işte Finans Şehir Boulevard ile ilgili ayrtıntılar...

Sinpaş Boulevard Finansşehir'in değeri 1.3 milyar TL'yi aştı!

Sinpaş GYO Boulevard Finansşehir'in 2023 yıl sonu değeri açıkladı. İşte Ümraniye'deki o projenin pazar değeri...

Sinpaş Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin 24 ay vade avantajı!

Sinpaş imzası ile hayata geçirilen Boulevard Çankaya ve Sefaköy projelerinde yüzde 35 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Boulevard Çankaya ve Sefaköy'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sinpaş Boulevard Çankaya'da Aralık 2023 kampanyası başladı! 3.8 milyon TL indirimle 3+1 fırsatı! 

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Teslimleri Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan projede 3.8 milyon TL indirim yapılıyor.

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu satışta! Kasım ayına özel 3 milyon 800 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Boulevard Çankaya Manzara Bloğu'nun satışları başladı. Projede Kasım ayına özel olarak 3 milyon 800 bin TL indirim imkanı sağlanıyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023!

Sinpaş Finans Şehir Boulevard fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. 24 ay vade imkanı sağlana projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut bulunuyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışta! Yeni proje!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Finans Şehir Boulevard 24 ay vadeyle satışa çıktı. Sinpaş Finans Şehir Boulevard projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olmak üzere toplam 134 konut yer alıyor.

Sinpaş Kızılbük devremülk 1. Etap vadeli fiyat listesi Temmuz 2023! 

Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin 1. Etap vadeli fiyat listesi belli oldu. Peki Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinde mevsimlere ve aylara göre fiyatlar ne kadar? İşte o rakamlar... 

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komuş hayata geçirilen Sinpaş Koru Aura projesinde 530 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları araştırılıyor. İşte Sinpaş Koru Aura fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Time projesi Sinpaş GYO imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Peki Sinpaş Time projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Time fiyat listesi Ekim 2022! 

Sinpaş Boulevard fiyat Haberi

Sinpaş Boulevard fiyat

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) imzasıyla hayata geçiriliyor. Sinpaş Boulevard Sefaköy, İstanbul Sefaköy'de yükseliyor. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 adet konut bulunuyor. Proje 7 blok halinde yükseliyor. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat...

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesi, İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Gültepe Mahallesi, Şehit Özgür Güven Caddesi'nde hayata geçiriliyor. 18 bin 584 metrekare arsa alanına sahip projede, 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişen konut tipleti bulunuyor. Projedeki 1+1'lerin büyüklükleri 80, 2+1'lerin büyüklükleri ise 126 metrekare. 

Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde balkonlu, teraslı ve bahçeli daire tipleri bulunuyor. Projede yer alan konutların 24 ay içinde...