04 / 05 / 2024

sinpaş bursa satılık arsa

sinpaş bursa satılık arsa

Sinpaş GYO Bursa Osmangazi'de yer alan 41 bin metrekarelik arsasının satışı için görüşmelere başladığını açıkladı.

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük devremülk projesi merakla araştırılıyor. Sinpaş Kızılbük, Marmaris'te yükseliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Kızılbük satılık devre mülk fiyatları Ekim 2022...

Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş GYO tarafından İstanbul Ümraniye’de Finans Merkezi’ne komşu şekilde inşa edilen Sinpaş Koru Aura projesinde 2+1 ve 5+1 konut tipleri yer alıyor. Peki Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Koru Aura satılık daire fiyatları Ekim 2022! 

Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 

Sinpaş Kızılbük projesinde yer alan devre mülklerin fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Kızılbük satılık fiyat listesi açıklandı mı? İşte Sinpaş Kızılbük satılık fiyat Eylül 2022! 

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Gökorman Sinpaş satılık daire!

Gökorman Sinpaş satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Sinpaş Yapı Finans Şehir satılık daire!

Sinpaş Yapı Finans Şehir satılık daire fiyatları erken satışa özel olarak 440 bin TL'den başlıyor. Projede kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor...

Metrolife Sinpaş satılık daire!

Metrolife Sinpaş satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. Metrolife Sancaktepe projesinde yüzde 30'a varan indirim avantajı sunuluyor...

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire!

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor. Gökorman ev fiyatları 314 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev!

Sinpaş GYO imzasıyla yükselen Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından oluşuyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

sinpaş bursa satılık arsa Haberi

sinpaş bursa satılık arsa

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Bursa Osmangazi'nin Demirtaş Cumhuriyet Köyü'nde yer alan arsasına satıyor.


Sinpaş GYO'nun Osmangazi'deki arsasının büyüklüğü 41 bin 124 metrekare. Arsanın satışı için görüşmelere başlanıldı. 


Sinpaş GYO'nun satışı için görüşmelere başladığı arsası Sinpaş Modern projesinin yanında yer alıyor. Söz konusu alanda 1.200 daire ve 6 bin metrekareden oluşan ticari proje inşa edilebiliyor. 


Bursa Demirtaş’ta, Sinpaş Bursa Modern projesinin hemen yanı başında yer alan 40 dönümlük arazide geliştirilmektedir.



Sinpaş GYO'nun KAP açıklaması

Şirketimiz portföyünde yer alan Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Demirtaş Cumhuriyet Köyünde  ve Tapunun 302 Ada, 6 parsel'inde kayıtlı 41.124,83 m² yüzölçümlü arsa vasıflı gayrimenkulün satışı için görüşmelere başlanmıştır.



Esra Nur...