11 / 05 / 2024

sinpaş devremülk yatırımları

sinpaş devremülk yatırımları

Kızılbük GYO Genel Müdürü ve Y.K.Ü.  Mahmut Sefa Çelik 2020-2027 yılları arasında devremülk pazarının  her sene yüzde 3.5 seviyesinde büyümesi bekleniyor. 

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Devremülk yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Türkiye'de çok sayıda vatandaş yatırım amaçlı devremülk alıyor. Fakat çoğu zaman bu yatırımlar büyük mağduriyetle sona eriyor. Peki, devremülk alırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Dedeman, Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek!

İlk akıllı konsept otelini yaklaşık 13 milyon dolarlık bir yatırım maliyeti ile Nisan 2019'da İstanbul-Şişli'de açmayı planlayan Dedeman Grubu, büyük şehirlerde Smart by Dedeman yatırımlarına devam edecek. 

Bursa'da yabancı yatırımlar arttı!

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, "İlk 250 Büyük Firma Araştırması'' ile ilgili konuştu. Burkay, yabancı yatırımların arttığını söyledi.

İnşaat yatırımları hız kesmiyor!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜlK) 2017’nin ikinci çeyrek dönemine ilişkin milli gelir verilerine göre ikinci çeyrekteki büyümenin büyük ölçüde inşaat yatırımlarından kaynaklandığı görülüyor.

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. Sinpaş Kent Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe 'de kuruldu.

Dış yatırımların yüzde 28’i gayrimenkul işlerine gitti!

Türk yatırımcıların dışarıda da gayrimenkule ilgisinde artış var. İlk 4 ayda yurtdışında yapılan doğrudan yatırımların yüzde 28’i gayrimenkule gitti.

OSKİ, Gölköy yatırımlarına başladı!

Ordu Gölköy ilçesinin içme suyu temini, isale ve şebeke hattı ile içme suyu depolarının inşa edileceği yatırımların ihale ve yer teslimi gibi prosedürleri OSKİ tarafından tamamlandı.

Osmanlı Mülk ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Osmanlı Mülk ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Emir Şen Yönetim Kurulu Başkanlığında 1 milyon TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Burcu Sokak'ta kuruldu.

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul yatırımları yüzde 37 yükseldi!

Türkiye’deki konut, arsa ve fabrika gibi gayrimenkullerde yabancı yatırımları % 37 yükseldi. Bu rağbetle yabancı başına ortalama 232 metrekare düşerken, alım yapanlar 7 bin kişi daha arttı. İlk sıraları ise S.Arabistan, İngiltere, Kuveyt ve Almanya aldı.

Akif Pektaş Sivas Şarkışla'daki yatırımları inceledi!

Sivas Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, ilçede devam eden yatırımları inceledi. İlk olarak Esentepe Mahallesi'nde yapımı devam eden Aşık Veysel Gençlik ve Kültür Merkezi'ni gezdi.

Tuntaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuntaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Mehmet Turcan, Turgut Toplusoy, Muharrem Toplusoy, Bürge Tarmur, Özge Ülkü, İbrahim Öztürk tarafından 24 milyon 738 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

sinpaş devremülk yatırımları Haberi

sinpaş devremülk yatırımları

Halka arz sürecinde ön talep toplamaya başlayan Sinpaş Kızılbük GYO devremülk yatırımlarına da devam ediyor. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; Kızılbük GYO Genel Müdürü ve Y.K.Ü.  Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş olarak yapılan gayrimenkul yatırımları hakkında bilgi verdi. 

Devremülk ve devre tatil küresel pazar büyüklüğünün 87 milyar dolar olduğunu dile getiren Çelik, "2020-2027 yılları arasında her yıl yaklaşık yüzde 3.5 seviyesinde büyüme bekleniyor. Ülkemizde devremülk ve devre tatil sektörünün ekonomik büyüklüğünün tahmini 2.5 milyar dolar seviyede olduğu düşünüldüğünde küresel pazar seviyelerine ulaşmasındaki büyüme potansiyeli dikkate değer. Akıllı yatırım arayışında olanlara hitap ediyoruz" şeklinde konuştu.

Halka arz süreci ile ilgili de açıklama yapan Çelik, "Sinpaş, 47 yıllık tecrübesiyle gayrimenkul sektöründe itibarın ve güvenilirliğin simgesidir. Bu deneyimi Kızılbük GYO ile turizm...