04 / 05 / 2024

Sinpaş Grubu yeni proje

Sinpaş Grubu yeni proje

Sinpaş Grubu olarak 41 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini dile getiren Mahmut Sefa Çelik, "Kiraya dayalı mülk olarak hizmet verecek, konut dışı gayrimenkullere yoğunlaştık" dedi.

Atabek Şirketler Grubu yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

Atabek Konutları'nın lansmanını gerçekleştiren Atabek Atabek Şirketler Grubu yeni projeler için düğmeye bastı.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Ersin Çalık, Servet GYO Genel Müdürü oldu!

Servet GYO'nun Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Mahmut Sefa Çelik'in, Sinpaş Grubu'nun yeni yatırımlarında yer almak üzere ayrılmasının kabul edilmesine, yeni göreve Ersin Çalık'ın atanmasına karar verildi. 

Akfen GYO'dan 66 bin 196 adetlik yeni pay alımı!

Akfen GYO, 4,04 TL'den tahsisli olarak ihraç edilecek 59 milyon 66 bin 196 adet B grubu yeni paylarla ilgili olarak SPK'nın 7 Ocak 2021 tarihli onayladığı ihraç belgesi yayınlandı. 

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Tuna Şirketler Grubu, yeni inşaat projeleri için yer arayışında!

Türkiye'de ofis mobilyalarında en büyük 3 şirketten biri olan Tuna Ofis, üretiminin yüzde 80'ini yurt içine yüzde 20'sini de yurt dışına satıyor.

FİBA Grubu'ndan koronavirüsle mücadeleye 12 milyon liralık destek!

FİBA Grubu, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmalar kapsamında 12 milyon TL'lik destek verdi.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 255 milyon TL'lik yatırım! 

Banu Evleri Ispartakule projelerini zamanında teslim eden Hasanoğlu Şirketler Grubu yeni projelerine devam ediyor. Şirket, 255 milyon TL'lik yatırımla Ispartakule ve Bahçekent'te dört yeni proje hazırlanıyor. 

Titanic Otel Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak!

Gurbetçi işadamı Mehmet Aygün’ün kurduğu Titanic Otel Grubu, yeni otel yatırımlarına imza atacak. Şirket, Türkiye’de 12, Almanya’da 3 yeni otel açacak.

Acıbadem yeni projesini Londra'da yapacak!

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

Sinpaş Grubu yeni proje Haberi

Sinpaş Grubu yeni proje

800 milyon TL'lik yatırımla Sinpaş evin dışına çıkıyor Seçim sonrasında sektörün yönü merak edilirken Sinpaş, 800 milyon liralık yatırımla 5 yeni projenin startını verdi. Şirket, bu kez konut değil, tenis kulübü, macera parkı, kayak merkezi gibi projelere yöneldi 


Gayrimenkul sektörünün önde gelen oyuncularından Sinpaş Grubu, yeni dönemde üretimini çeşitlendirme kararı aldı. Buna göre şimdiye kadar ağırlıklı olarak konut, ticari alan ve AVM üretimi yapan grup 800 milyon liraya 5 projede macera parkı, kayak tesisi, çok kullanımlı ticaret merkezi, tenis kulübü gibi farklı yapılar hayata geçirecek. 

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi  "Seçim sonrasında konutçularm satışları merak edilirken, biz bu sofistike projelerle üretimde gaza basma kararı aldık" dedi. 


3 İLDE BAŞLAYACAK 

Sinpaş'm yapımına başlayacağı ve devreye alacağı projeler İstanbul, Ankara ve Denizli'de konumlanmış vaziyette bulunuyor....