02 / 05 / 2024

Sinpaş GYO basındaki haber ve söylentileri

Sinpaş GYO basındaki haber ve söylentileri

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hakkında çıkan yanlış haber ve söylentilere ilişkin açıklamalarını yayınladı. İşte Sinpaş GYO Açıklaması...

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Ocak'ta!

Türkiye’de gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın basın toplantısı 19 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesi tescillendi!

Sinpaş GYO tarafından şirketin kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesi, mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesi tescillendi.

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 4 milyar TL'ye yükseltildi!

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO'nun sermayesi 4 milyar TL'ye çıkacak!

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO basın toplantısı 19 Aralık'ta!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ahmet Çelik, Seba Gacemer ve Mahmut Sefa Çelik'in katılımıyla basın toplantısı düzenleyecek...

Sinpaş GYO Gökorman'ın lansmanı 22 Eylül'de!

Sinpaş GYO'nun yeni projesi Gökorman basına tanıtılacak. Basın lansmanı 22 Eylül'de Çırağan Palace'ta gerçekleşecek.

Sinpaş GYO'dan Avangarden projesi hakkında basın bildirisi!

Sinpaş GYO tarafından bugün yayınlanan basın bildirisinde yeni proje ve Avangarden projesi hakkında açıklamalara yer verildi.

Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni!

"Lüksün en doğal hali mi, doğanın en lüks hali mi" sloganıyla basına tanıtılan Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri ön satışlara başlayacak. İşte Sinpaş GYO Anadolu Yakası projeleri yeni...

Sinpaş GYO, Queen Central Park Bomonti lansmanı 4 Mart'ta!

Queen Central Park Bomonti, Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in katılımıyla düzenlenecek basın toplantısında tanıtılacak. toplantı 4 Mart 2016 Cuma günü gerçekleşecek.

Sinpaş GYO basın toplantısı 12 Şubat'ta!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer’in katılımıyla hem 2015 yılını değerlendirmek hem de 2016 planlarını paylaşmak üzere 12 Şubat tarihinde basın toplantısı düzenlenecek.

Sinpaş GYO'da Seba Gacemer görevden alındı!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer'in, basında yayınlanan röportajı dolayısıyla, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik tarafından tedbiren görevden alındığı açıklandı. İşte kararın ayrıntıları...

Sinpaş GYO basındaki haber ve söylentilere karşı açıklama yaptı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda hakkında çıkan yanlış haber ve söylentilere ilişkin açıklamalarını yayınladı. İşte Sinpaş GYO Açıklaması...

Seramik Granit'in Sinpaş GYO'daki payları yüzde 1,49 arttı!

Seramik Granit, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki paylarını yüzde 1,49 arttığına dair açıklaması sinpaş GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Paltformu'nda yayınladı.

Sinpaş GYO basındaki haber ve söylentileri Haberi

Sinpaş GYO basındaki haber ve söylentileri

Sinpaş GYO Açıklama:


Bugün bir basın-yayın organında kamuoyu ve yatırımcılarımız nezdinde yanlış algılamalara yol açabilecek, gerçeği yansıtmayan bazı iddialara ve taraflı bilgilere yer verildiğini görmüş bulunuyoruz.  Konuyla ilgili açıklamalarımız aşağıdadır:


Söz konusu haberde, pazarlama giderlerinin ve yönetim giderlerinin brüt kara oranı gibi bir veriden hareketle Sinpaş GYO'nun diğer GYO kuruluşlarıyla kıyaslanması yanlış bir kıyaslamadır. Haberde kıyaslanan şirketlerin iş modelleri birbirlerinden farklıdır. Hasılat paylaşımı modeli ile çalışmakta olan ve projelerinin pazarlama reklam giderleri hasılat paylaşımı ihaleleri alan müteahhitler tarafından yapılan bir şirketin bilançosundaki pazarlama reklam giderlerinin düşük olması doğaldır.  Ayrıca ağırlıklı olarak iş merkezi, AVM ve ticari alan kiralama modeli olan bir GYO'nun avm ve ticari alanların kısa süreli pazarlama reklam faaliyetleri ile konut projesi üreticisi bir GYO'nun pazarlama ve reklam faaliyetleri...