06 / 05 / 2024

sinpaş gyo çalışanları

sinpaş gyo çalışanları

‘Yaşamaya değer alanlar geliştirme’ hedefiyle konsept projeler geliştiren Sinpaş GYO, ev sahiplerinin konforunu artırmak ve ihtiyaçlarını en hızlı ve kaliteli şekilde karşılamak için satış sonrası hizmetler birimini yeniledi...

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Halkalı'daki arsa satışı sözleşmesini fesh etti!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 801 ada, 30 parsel için yapılan "Finansal Kiralama Maksadıyla Satın Alınan Gayrimenkul Sözleşmesi"nin karşılıklı mutabık kalınarak feshedilmesine karar verdi. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO'dan Servet GYO'ya 357.5 milyon liralık satış!

Servet GYO, Sinpaş GYO'nun sahibi olduğu Starium Alışveriş Merkezi, eğitim tesisi arsası, 7 katlı eğitim tesisi arsası ve 13 bin 732 metrekarelik arsayı toplam 357 milyon 580 bin satın aldı. 

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Sinpaş GYO'nun esas sözleşmesinin 8'inci maddesi değişti!

Sinpaş GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8'inci maddesine ilişkin ekte yer alan tadil tasarısında belirtiğildiği şekilde değiştirilmesi için Ticaret Bakanlığı'ndan izin alındı.

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

Sinpaş GYO Finans Şehir'de 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Finanskent Mahallesi'nde hayata geçirdiği Finans Şehir projesinde 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Akfen GYO İBİS Eskişehir'i sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), koronavirüs salgınına karşı kahraman gibi görev yapan sağlık çalışanları için otelinin kapılarını ücretsiz olarak açtı.

Trend GYO'nun genel müdürlük çalışanları faaliyetlerini durdurdu!

Trend GYO, Covid 19 pandemisi nedeni ile çalışanları sağlığının korunması amacıyla Genel Müdürlük çalışanlarının 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren üçüncü taraflara olan yükümlülüklerini ve de yasal ve süreli işlerini aksatmayacak şekilde gerekli planlamaların yapılarak faaliyetlerinin geçici olarak d

THY çalışanlarına özel konut projesi!

Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'dan arsa aldı. Söz konusu alanda yeni konut projesi geliştirilecek ve THY çalışanlarına satılacak...

Sinpaş GYO 800 bin adet pay aldı!

Sinpaş GYO payları ile ilgili olarak 0,73 TL fiyatla  600 bin adet alış işlemi ve  0,74 TL fiyatla 200 bin adet alış işlemi ortaklıkça gerçekleştirildi. 

Gökorman Sinpaş GYO fiyat 2018!

Gökorman Sinpaş GYO fiyat 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de Çekmeköy Ormanı manzarasına hakim konumda yükselen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Nurol GYO çalışanları doğa eksikliği sendromuna karşı ‘’permakültür’’dedi!

Nurol GYO çalışanları N-Green çözümü kapsamında doğa ile bağlarını kuvvetlendirmek ve sürdürülebilir yaşam hakkında bilgi paylaşmak amacıyla Yeryüzü Derneği’nden temel permakültür yaklaşımı ve kent bahçeciliği eğitimleri aldı.

Sinpaş GYO Metrolife iletişim!

Sinpaş GYO Metrolife iletişim ve proje adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Sinpaş Metrolife projesinde dairelerin fiyatları 325 bin TL'den başlıyor...

sinpaş gyo çalışanları Haberi

sinpaş gyo çalışanları

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden olan ve ‘yaşamaya değer alanlar’ geliştirme hedefiyle konsept projeler geliştiren Sinpaş GYO,  müşteri ilişkileri alanında hizmet kalitesini artırmak için yeni bir yapılanmaya gitti. Sinpaş GYO, bu kapsamda 2007 yılından bu yana Satış Sonrası Hizmetler adıyla hizmet verdiği birimde değişiklik yaptı. Artık “Müşteri İlişkileri Yönetimi” adıyla hizmet veren bu birim, müşterilere evlerinin anahtarlarını aldıklarında başlayıp evlerinde yaşadıkları süre boyunca sürecek kesintisiz bir hizmet sunuyor. Müşteriler, Sinpaş GYO ile iletişime geçmek istedikleri her an karşılarında muhatap olarak Müşteri İlişkileri Yönetimi ekibini buluyorlar, her türlü ihtiyaç ve beklentilerini en hızlı ve kaliteli biçimde karşılayabiliyorlar.



Sinpaş GYO Müşteri İlişkileri Yönetim’inde neler var?




Temalı konut projeleri geliştirerek gayrimenkul sektörüne getirdiği yeniliklerle dikkat çeken Sinpaş GYO, satış sonrası hizmette de müşteri memnuniyetini...