01 / 05 / 2024

Sinpaş GYO ne zaman teslim

Sinpaş GYO ne zaman teslim

SİNPAŞ GYO, 40. yaşını kutladığı 2014 yılını 1394 adet satışla ve 682 milyon TL ciro gerçekleştirerek kapattı.. Bu dönemde İstanbul'da 1.619 adet ünitenin teslimatını gerçekleştirdi.

Sinpaş GYO Ankara GOP projesine ne kadar değer biçildi? İşte 2022 değeri...

Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 yıl sonu değerini resmen açıkladı. Peki Sinpaş GYO Ankara GOP projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Sinpaş GYO'dan ilk dokuz ayda 833.2 milyon TL hasılat! 

Sinpaş GYO tarafından yayımlanan 1 Ocak 2022 - 30 Eylül 2022 faaliyet döneminde 833 milyon 246 bin 492 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Sinpaş GYO'nun kapsamlı geliri, özkaynakları ve toplam kaynakları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO, Aqua City 2010'daki 8 ticari alanı 40 milyon TL'ye sattı! 

Sinpaş GYO, Aqua City 2010 projesinde yer alan 8 adet dükkanın satışı için sözleşme imzaladı. Peki Aqua City 2010 projesinde yer alan 8 adet dükkan hangi şirkete satıldı? Aqua City 2010 projesinde yer alan 8 adet dükkanın satış bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Sinpaş GYO, 1 Ocak 2022 ile 30 Haziran 2022 dönemine ait sorumluluk beyanını, faaliyet raporunu ve finansal raporlarını yayınladı. Peki Sinpaş GYO ilk 6 ayda ne kadar hasılat elde etti? 

Sinpaş GYO 2021'de ne kadar kira geliri elde etti?

Sinpaş GYO tarafından yayınlanan finansal raporda yer alan bilgilere göre, şirket, 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 döneminde 2 milyar 115 milyon 24 bin 354 TL kira geliri elde etti. 

Sinpaş GYO Sancaktepe arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Sancaktepe Paşaköy'de yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Kanlıca arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Beykoz Kanlıca'da yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Koru Aura projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Koru Aura'nın değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO GOP AVM'nin değeri belli oldu! 

Sinpaş GYO GOP AVM'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Sinpaş GYO GOP AVM'nin değeri ne kadar oldu? 

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece'deki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, İstanbul İli Küçükçekmece İlçesi Halkalı Mahallesinde yer alan 3 adet arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki arsaların değeri ne kadar?

Sinpaş GYO ne zaman teslim Haberi

Sinpaş GYO ne zaman teslim

SİNPAŞ GYO, 40. yaşını kutladığı 2014 yılını 1394 adet satışla ve 682 milyon TL ciro gerçekleştirerek kapattı. Bu dönemde İstanbul'da EgeYakası, Karşıyaka Rezidans, Aydos Country ve Ankara İncek bölgesinde İncek Blue ve İncek Green projelerini lanse eden Sinpaş GYO aynı dönemde 1.619 adet ünitenin teslimatını...