09 / 05 / 2024

Sinpaş GYO yıl dönümü

Sinpaş GYO yıl dönümü

Tarihsel geçmişi, coğrafi konumunun avantajları ve sosyo ekonomik yapısıyla Bursa'da 2008 yılından bu yana faaliyet gösteren ve önemli projelere imza atan Sinpaş GYO 40. yılını kutluyor.

Sinpaş GYO 2023 yılının üçüncü dönemindeki toplam varlığı 21.856 milyar TL!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayımladı. Söz konusu dönemde şirketin toplam varlığı 21.856 milyar TL oldu.

Trend GYO bu yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Trend Gayrimenkul Geliştirme 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Trend GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Deniz GYO 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Deniz GYO yılın ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Kiler GYO 30 Eylül 2022 tarihi itibariyle hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki Kiler GYO yılın ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Seba Gacemer, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu! 

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Mahmut Sefa Çelik'in yerine Seba Gacemer'in Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO yılın son çeyreğine hazır!

Emlak Konut GYO, yılın son çeyreğine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Firma İstanbul'da hayata geçireceği 12 projede 15 bin konut satışı yapılacağını dile getirdi. 

Sinpaş GYO'nun genel kurul kararları tescillendi!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu'nun 22 Mart 2021 Pazartesi günü gerçekleştirdiği 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı kararları tescillendi.

Alarko GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Alarko GYO, yıl içinde yapılan 1 milyon 125 bin TL tutarındaki bağışlar eklenmiş 326 milyon 460 bin 114 TL net dağıtılabilir dönem kârından, 50 milyon 232 bin TL'lik kısmının ortaklara kar payı olarak nakden dağıtılmasına karar verdi. 

Sinpaş GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Sinpaş GYO, bireysel finansal tablolarında oluşan dönem karının dağıtılmayarak şirket bünyesinde bırakılmasının şirketin 2020 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanılacak olan Genel Kurul'a teklif edilmesine karar verdi. 

Sinpaş GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Sinpaş GYO'nun portföyünde bulunan varlıklar için, yıl içinde alınacak ve değerleme hizmeti gerektirecek varlıklar için de Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmaları seçildi. 

Sinpaş GYO'nun sermaye tavanı geçerlilik süresi 4 yıl uzatıldı!

Sinpaş GYO'nun mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesi ve bu amaçla şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesine ilişkin tadil tasarısının kabul edilmesi kararı SPK'nın onayına sunuldu. 

Sinpaş GYO yıl dönümü Haberi

Sinpaş GYO yıl dönümü

Sinpaş GYO Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özkan Öztürk, Sinpaş Grubu olarak bu yıl 40. Yaşlarını kutlamanın gururunu yaşadıkları belirterek, 2014 yılını 'projeler yılı' olarak tanımladıklarını söyledi. Sektör olarak yılın ilk 6 aylık sürecinde gergin, yoğun tartışmalarla ve belirsizliklerle geçen bir seçim ' dönem yaşandığını belirten Öztürk, "Buna r karşın Sinpaş'ın örnek bir performans göstererek her zaman güvenli bir liman olduğunu 'kanıtladı" dedi. Bursa Modem Projesi'ni de değerlendiren Öztürk, satışları ve yeni etap inşaatları süren projenin, kentin kuzey bölgesinde gelişen ve değişen modern kent yaşamına uygun" reği hem yaşayan konut sahiplerine hem de mutlu ettiğine belirtti. Öztürk, "Yakın dönemde hayata geçecek İzmit Körfez Geçiş projesi ile birlikte kentin büyüme ve aksının İstanbul Yolu'na kaymasıyla birlikte Bursa Modem proj( ıımcılaıına...