08 / 05 / 2024

Sinpaş GYOdan iki yeni proje

Sinpaş GYOdan iki yeni proje

Sinpaş GYO, İstanbul ve Ankara'da iki ayrı projesi, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ı aynı anda satışa sundu. Sinpaş GYO'nun İstanbul Atakent'te hayata geçirilecek olan Karşıyaka Residence projesinde 176 adet konut bulunuyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Sinpaş'tan finansın kalbinde ev aldıran süper plan!

Süper markalar Türkiye araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilen Sinpaş'ın Sinpaş Finans Şehir projesinde 5 bin 240 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Sinpaş'tan ev aldıran süper plan!

‘Supermarkalar Türkiye’ araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilerek, büyük bir başarıya imza atan Sinpaş, herkesi ev sahibi yapacak yeni bir kampanyaya başladı. 

Gökorman Sinpaş Ümraniye'de cazip ödeme avantajı!

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Gökorman projesi iki blok olarak yükseliyor. Projede peşinat verilmeksizin cazip taksit tutarları ile ev sahibi olmak mümkün...

Sinpaş GYO Gökorman konut fiyatları!

Gökorman Evleri iki blokta 420 daire olarak Sinpaş GYO tarafından hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman ev fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Sinpaş Gökorman proje görselleri!

Gökorman projesi, Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirdiği yepyeni projesi olarak Çekmeköy Ormanı'nın karşısında yer alıyor. Proje iki blokta 420 daireden oluşuyor...

Sinpaş Gökorman satış ofisi!

Gökorman ismiyle duyurulan Sinpaş GYO'nun yeni projesi İstanbul Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Proje iki blokta toplam 420 daireden oluşuyor...

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Sinpaş Sancaktepe ve Ümraniye Projesi!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında iki yeni proje için çalışmalara başladı. İşte, Sinpaş Sancaktepe ve Ümraniye Projesi detayları...

Sinpaş Yapı yeni projeleriyle ofiste iki kat büyüyecek!

ISTANBUL'da hali hazırda 100 bin metrekare kiralanabilir ofis alanına sahip Sinpaş Yapı, yatırımlarına hız verdi. Kağıthane'de yeni bir projeye başlayan grup, İkitelli ve Yenisahra'da ofis proje inşa edecek.

Sinpaş'tan Sevgililer Günü'ne özel 10 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı, İstanbul’un Anadolu yakasında geliştirdiği ve büyük ilgi gören iki projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel 10.000 TL indirim fırsatı sunuyor.

Sinpaş 2014'ün süper markası seçildi!

Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve Türkiye’de de iki yılda bir verilen ‘Superbrands’ 2014 yılının yeni ’Süper Markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, Sinpaş, ‘Superbrands Türkiye’ seçildi.

Sinpaş 2014 Superbrands Türkiye seçildi!

Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve Türkiye’de de iki yılda bir verilen ‘Superbrands’ 2014 yılının yeni ’Süper Markaları’nı açıkladı. Sinpaş, ‘Superbrands Türkiye’ seçildi..

Sinpaş GYOdan iki yeni proje Haberi

Sinpaş GYOdan iki yeni proje

Sinpaş GYO, İstanbul ve Ankara'da iki ayrı projesi, İncek Green ve Karşıyaka Rezidans'ı aynı anda satışa sundu. Sinpaş GYO'nun İstanbul Atakent'te hayata geçirilecek olan Karşıyaka Residence projesinde 176 adet konut bulunuyor. Stüdyo, 1+1,2+1 ve 2+1 loft dairelere yer verilen Karşıyaka Residence Atakent projesinde daire büyüklükleri ise 41 ile 150 metrekare arasında. Sinpaş Karşıyaka Residence Atakent fiyatları ise 198 bin - 525 bin TL arasında satışa sunuluyor. 



ANKARA'DA 334 BİNE DAİRE 

İncek Green 'de teslimlerin Kasım 2016'da yapılması planlanıyor. Büyüklükleri 94 ile 211 metrekare arasında değişen dairelere yer verilen Sinpaş İncek Green Ankara projesinde daire fiyatları ise; 334 bin TL'den başlıyor, 676 bin TL'ye kadar yükseliyor. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş GYO ile halka arzdan beri 10 binden fazla aileyi...