05 / 05 / 2024

sinpaş kampanya 2014

sinpaş kampanya 2014

4,3 milyar lira yatırımla 2007'den bu yana toplam 10 bin 500 konut üreten Sinpaş 40. yıla özel kampanya başlattı. Esnek ödeme planlarının sunulduğu kampanya dahilinde 80 aya kadar vadelendirme mevcut...

Sinpaş 40.yıl kampanyasındaki projeler!

Sinpaş 40.yıl kampanyasındaki projeler şunlar; Ankara Sinpaş Altınoran, Sinpaş Köyceğiz, Sinpaş Liva, Sinpaş Aqua City Denizli, Ege Yakası ve İstanbul Sarayları. Kampanyaya göre 80 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Sinpaş'la Türkiye için ev almanın tam zamanı!

Sinpaş 40. yıl kampanyasını "Türkiye için ev almanın tam zamanı" sloganıyla tanıtıyor. Proje Sinpaş'ın İstanbul, Ankara, Gaziantep, Denizli ve Bursa projelerinde geçerli. Kampanya kapsamında 80 ay taksit yapılıyor.

Sinpaş'ın 40. yıl fırsatını kaçırmayın!

Sinpaş, " Sinpaş'ın 40. yıl fırsatını kaçırmayın " sloganıyla yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında banka kredisiz, vade farksız ve ara ödemesiz daire sahibi olunabiliyor.

Sinpaş kırk yıl kampanyası!

Sinpaş kırk yıl kampanyası kapsamında yüzde 20 peşinat ödendiğinde, kalan bedel 50 eşit taksitle ödeniyor. Kampanya dahilinde ayrıca vade farksız ve peşinatsız ödemeler yapılabiliyor.

Sinpaş 40. yıl kampanyası!

Sinpaş 40. yıl kampanyası kapsamında İstanbul, Ankara, Gaziantep, Bursa ve Denizli'de yer alan projelerde özel fırsatlar sunuluyor. Kampanya kapsamında peşinatsız ve vade farksız ödeme yapılabiliyor.

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018!

Sinpaş Finans Şehir kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Sinpaş imzası ile inşa edilen proje 250 bin metrekare arsa alanı üzerinde kuruluyor. 

Sinpaş Sancaktepe Köyceğiz kampanya!

5-15 katlı 13 bloktan meydana gelen Sinpaş Sancaktepe Köyceğiz projesinde peşin ödemlerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. İşte, Sinpaş Sancaktepe Köyceğiz kampanya detayları...

Sinpaş Liva Turkuaz'da Sonbahar'a özel kampanya!

Sinpaş, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli’de geliştirdiği Liva Turkuaz projesinde, Sonbahar'a özel bir kampanya düzenlendi. Liva, yılın son kampanyası ile özel fırsatlar ve cazip ödeme planı alternatifleri sunuyor.

Sinpaş Aydos Country'de sonbahara özel kampanya fırsatı!

41.Yılını kutlayan Sinpaş GYO’nun Anadolu yakasında Sancaktepe’de geliştirdiği Aydos Country Projesi’nde sonbahara özel kampanya fırsatı başladı.

Sinpaş Denizli Aqua City kampanya!

Sinpaş Denizli Aqua City projesinde daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenlere çeşitli fırsatlar sunuluyor. İşte, Sinpaş Denizli Aqua City kampanya detayları...

Sinpaş Köyceğiz kampanya!

Toplam 291 adet daireden meydana gelen Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe projesinde 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. İşte, Sinpaş Köyceğiz kampanya detayları...

Sinpaş Marina Ankara kampanya!

Sinpaş Yapı Marina Ankara'da daire sahibi olmak isteyenlere "Çankaya Marina Ankara'da püfür püfür ödeme planı" kampanyası başlattı. İşte, Sinpaş Marina Ankara kampanya!

Sinpaş, 2014 Superbrands Ödülü ile süper marka seçildi!

Gayrimenkul sektöründe 41. Yılını kutlayan Sinpaş, 2014 yılının en iyi markalarına verilen Superbrands Ödülü’nün sahibi oldu. Sinpaş adına ödülü Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer aldı.

Sinpaş GYO'dan Ege Yakası’nda kampanya!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, konutların yüzde 95’inin satışı tamamlandı. 'Bahçeli ve teraslı' daireler içinse kampanya başlatıldı.

Sinpaş GYO'dan 14 Mart Tıp Bayramı'na özel kampanya!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; 14 Mart Tıp Bayramı 'na özel bir kampanya oluşturuyor. Kampanyayla doktorlara Tıp Bayramı'na özel olarak 10 bin TL indirim sağlanıyor.

Sinpaş GYO faaliyet raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2014 yılına ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla paylaştı. İşte şirketten KAP'a bildirilen 2014 yılına ait faaliyet raporu...

Sinpaş GYO 2014 yılının finansal tablolarını yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2014 tarihi itibariyle ve aynı tarihte sona eren yıla ait finansal tablolar ve dipnotları ile bağımsız denetim raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO 2014 yılına ait gelir tablosunu yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak - 31 Aralık 2014 dönemine ait olan vergi dairesine sunulan geçici vergi beyannamesi eki gelir tablosunu yayınladı.

sinpaş kampanya 2014 Haberi

sinpaş kampanya 2014

4,3 milyar lira yatırımla 2007'den bu yana toplam 10 bin 500 konut üreten Sinpaş 40. yıla özel kampanya başlattı. Esnek ödeme planlarının sunulduğu kampanya, Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'nun İstanbul, Ankara ve Denizli'de hayata geçirdiği teslime hazır veya yeni projelerde geçerli olacak. Kampanyaya göre, Sinpaş projelerinde banka kredisiz, ara ödemesiz, vade farksız 80 aya kadar taksitle daire sahibi olunabiliyor. Buna göre, sıfır peşinatla 40 ay vade, yüzde 20 peşinatla 50 ay vade, yüzde 30 peşinatla 60 ay vade, yüzde 40 peşinatla 70 ay vade ve yüzde 50 peşinatla 80 ay vade yapılıyor. 


Sözcü...