06 / 05 / 2024

sinpaş ottoman gayrimenkul

sinpaş ottoman gayrimenkul

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin iştiraki olan Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin 144 milyon lira olan sermayesi 70 milyon lira azaltılarak 74 milyon lira olarak tescil edildi...

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sinpa Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de 2 milyon TL sermaye bedeli  ile Salih İnak ve Yener Parlak tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO, Bursa'daki gayrimenkulünü 57 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Osmangazi'deki gayrimenkulünü Arı Finansal Kiralama'ya KDV ve vade farkı hariç 57 milyon TL'ye sattı...

Sinpaş GYO, Bursa Modern'deki 6 gayrimenkulü 28 milyon TL'ye sattı!

Sinpaş GYO, Bursa Modern Projesi'nde yer alan 6 adet gayrimenkulü Arı Finansal Kiralama A.Ş.'ye KDV ve vade farkı hariç 28 milyon TL'ye sattı. 

Sinpaş GYO Metrolife projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Metrolife projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO yeni gayrimenkul yatırım ortaklığı kuracak!

Sinpaş GYO'nun Marmaris'teki taşınmazların, kısmi bölünmesi suretiyle, paylarının tamamı şirkete ait olan yeni bir gayrimenkul yatırım ortaklığı kurulacak.

Sinpaş GYO'nun Halkalı'daki gayrimenkulü 18 milyon TL'ye devredildi!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Halkalı'daki 7 bin 806 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkulü 17 milyon 955 bin 180 TL'ye Etkinsürekli İhracat Lojistik ve Ticaret A.Ş.'ye devredildi.

Sinpaş GYO'nun Halkalı'daki gayrimenkulü 17.9 milyon TL'ye devredildi!

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Halkalı'da 801 ada, 1 parselde kayıtlı 7 bin 806 metrekare büyüklüğündeki gayrimenkul 17 milyon 955 bin 180 TL değerle Etkin sürekli İhracat Lojistik ve Ticaret A.Ş.'ye devredildi. 

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

Sinpaş Çankaya gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Büyükesat Mahallesinde Yer Alan 1 adet taşınmaza ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş GYO, Ottoman Gayrimenkul'deki paylarını sattı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak satışı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO, Ottoman Gayrimenkul'deki paylarını sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak satışı hakkında açıklama yaptı.

sinpaş ottoman gayrimenkul Haberi

sinpaş ottoman gayrimenkul


Sinpaş GYO'ndan yapılan açıklama şöyle:


İştirak oranımız %24,90 olan Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin  144.000.000 TL olan sermayesi 70.000.000 TL azaltılarak 74.000.000 TL olarak tescil edilmiştir. Azaltım neticesinde 70.000.000 TL hisseleri oranında ortaklara iade edilmektedir. Bu çerçevede 17.430.000 TL  Şirketimize geri...