12 / 05 / 2024

sinpaş sosyal marka 2014

sinpaş sosyal marka 2014

Sinpaş GYO, ilk kez 2013 yılında sektör birincisi olarak yer aldığı “Türkiye’nin En Güçlü 100 Sosyal Markası’’ sıralamasındaki başarısını koruyarak 40. yılını kutladığı 2014 yılında Türkiye’nin “en” iyileri arasında yer aldı.

Sinpaş GYO, Metaverse evrenine adım atıyor!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markaları arasında yer alan Sinpaş, son zamanların en gözde platformları arasında bulunan Metaverse evrenine adım atıyor. Dijitalleşme yatırımlarıyla ön plana çıkan marka, şimdi de Sinpaş - MetaVision iş birliğiyle metaverse dünyasındaki yerini almaya hazırlanıyor. 

Sinpaş Rumeli Konakları sosyal tesis 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sinpaş Rumeli Konakları sosyal tesis değerleme raporunu yayınladı...

RE/MAX Türkiye sosyal medya ödülünü kazandı!

Social Media Awards Turkey 2019 emlak kategorisinde RE/MAX Türkiye sosyal medyayı en iyi kullanan marka olarak seçilerek Altın Ödülü aldı.

Sinpaş Yalı Vadi Evleri'nde ön talep başladı!

Marina Ankara’nın “Yalı Vadi Evleri” lansman fırsatlarıyla ön satışa çıktı. Suya sıfır konumu, sayısız sosyal donatıları ve geniş balkonlu yaşamıyla öne çıkan Sinpaş Yalı Vadi Evleri sınırlı sayıda üniteleriyle Ankara’da yalı keyfini sürmek isteyenleri bekliyor.

Sinpaş, 45. yaşını yeni kampanyayla taçlandırdı!

Türkiye’de ilk konut pazarlama fikrinin öncüsü Sinpaş, 45 yıllık istikrarlı duruşunu sürdürüyor. Sinpaş projelerindeki farklı tasarım yaklaşımı ve tecrübesiyle güven veren marka konumlamasını, 45. yılında da sürdürmeye devam edecek.

İshak Taşçı: Sosyal belediyecilikte markayız!

Atakum Belediyesi olarak, Karadeniz’in en büyük organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını belirten Başkan İshak Taşçı, sosyal belediyecilikte marka olduklarını belirtti...

RE/MAX Türkiye'ye sosyal medya ödülü!

Social Media Awards Turkey 2018’de emlak kategorisinde sosyal medyayı en iyi kullanan marka seçilen RE/MAX Türkiye, Altın Ödül’e layık görüldü.

Sinpaş Time Ataşehir konut fiyatları! 

Özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri karşılayacak olan Sinpaş Time Ataşehir projesi 34 bin 517 metrekare arsa alanına sahip..

Sinpaş'tan finansın kalbinde ev aldıran süper plan!

Süper markalar Türkiye araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilen Sinpaş'ın Sinpaş Finans Şehir projesinde 5 bin 240 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

Sinpaş'tan ev aldıran süper plan!

‘Supermarkalar Türkiye’ araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilerek, büyük bir başarıya imza atan Sinpaş, herkesi ev sahibi yapacak yeni bir kampanyaya başladı. 

Sinpaş'tan Türkiye'ye süper plan!

4986 marka arasından Türkiye'nin 2 kez üst üste Süper Markası seçilen Sinpaş İstanbul, Ankara, Denizli ve Bursa illerinde yer aşan projelerinde yeni bir kampanya başlattı...

Sinpaş ikinci kez süper marka seçildi!

Yenilikçi kimliği ve 44 yıllık deneyimiyle gayrimenkul sektörüne öncülük eden Sinpaş, ‘Supermarkalar Türkiye’ araştırmasında ikinci kez ‘Süper Marka’ seçildi.

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

sinpaş sosyal marka 2014 Haberi

sinpaş sosyal marka 2014

Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, sosyal medyadaki başarılarıyla da adından söz ettiriyor. Sinpaş GYO, ilk kez 2013 yılında sektör birincisi olarak yer aldığı “Türkiye’nin En Güçlü 100 Sosyal Markası’’ sıralamasındaki başarısını koruyarak 40. yılını kutladığı 2014 yılında Türkiye’nin “en” iyileri arasında yer aldı.


Türkiye’de faaliyet gösteren yerli/yabancı markalar içerisinde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, sosyal medyadaki en güçlü 100 firma arasında yer alarak 2013 yılındaki başarısını perçinledi.


2014 yılında en çok takip edilen Gayrimenkul Şirketi: Sinpaş GYO


40 yılı aşkın deneyimi ve uzmanlığıyla gayrimenkul sektöründe liderliği üstlenen Sinpaş GYO, 2014 yılında dijital medya çalışmalarıyla da büyük ilgi ve beğeni topladı. Facebook fan sayısını sadece bir yılda 2 kat arttıran Sinpaş GYO; Facebook etkileşiminde en iyi 5 markayı sıralayan listeye yıl...