30 / 04 / 2024

sinpaş teknosa kampanyası

sinpaş teknosa kampanyası

Sinpaş GYO Köyceğiz ve Liva Turkuaz projelerinden konut satın alan herkes Teknosa'dan 5 bin TL hediye çeki kazanıyor. Sinpaş hediye çeki kampanyası için son gün 31 Ocak.

Evinizin ilk hediyesi Sinpaş'tan!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen kampanya kapsamında Live Turkuaz ve Köyceğiz projelerinde daire satın alanlara Teknosa'dan 5 bin TL'lik hediye çeki veriliyor.

Evinizin ilk hediyesi Sinpaş'tan! Son gün 31 Ocak!

Sinpaş GYO Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında daire satın alacak herkes için Teknosa'da 5 bin TL hediye çeki veriliyor. Son gün 31 Ocak...

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere zam sonrası müjde: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 30 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası başlattı! Bu kampanya kapsamında müşterilere, değiştirdikleri akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak 30 bin TL'ye kadar indirim fırsatı sunulmaktadır. İndirim miktarı, eski cihazın değerine göre değişebilmektedir.

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere son dakika: iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile 26 bin TL indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max için özel bir değişim kampanyası düzenlemiş olup, müşterilere 26 bin TL'ye kadar varan indirim fırsatı sunmaktadır. İndirim miktarı, değiştirilen akıllı cihazın fiyatına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir.

Teknosa'dan iPhone almak isteyenlere çılgın kampanya! iPhone 14 Pro Max'te değişim kampanyası ile dev indirim!

Teknosa, iPhone 14 Pro Max'e özel değişim kampanyası kapsamında 26 bin TL'ye kadar varan indirim düzenledi. Bu indirim değişim yaptığınız akıllı cihazın fiyatına göre; değişiklik gösterebiliyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Teknosa Xiaomi Redmi 10'da Anneler Günü kampanyasını başlattı! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa Xiaomi Redmi 10'da Anneler Günü kampanyasını başlattı! Kampanya kapsamında Teknosa'dan Xiaomi Redmi 10 4/128 GB Akıllı Telefon alana Arzum AR1105-K Ottimo El Blender sepette hediye! Peki, Teknosa'da Xiaomi Redmi 10 fiyatları ne kadar? İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sinpaş faiz kampanyası detayları!

Sinpaş faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya dahilinde projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası!

Sinpaş 120 ay 0.98 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında projelerden yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Finans Şehir Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

İlk etap teslimleri Aralık 2018, ikinci etap teslimleri ise Kasım 2019 tarihinde yapılması hedeflenen Finans Şehir'de stüdyo'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor.

Gökorman Sinpaş güncel ödeme kampanyası!

Gökorman Sinpaş güncel ödeme kampanyası kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen Gökorman projesi 11 bin 200 metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Sinpaş Aqua City Denizli'de vade farksız 80 ay taksit kampanyası!

Sinpaş Aqua City Denizli'de vade farksız 80 ay taksit kampanyası devam ediyor. Teslimlerin başladığı Aqua City Denizli'de fiyatlar 291 bin 200 TL'den başlıyor...

Sinpaş GYO'dan 2017 Babalar Günü kampanyası!

Sinpaş GYO, Babalar Günü’ne özel bir indirim kampanyası hazırladı.15.000 TL indirim avantajı sunan bu kampanya, Queen Central Park Bomonti,Aydos Country, Ege Vadisi, İncek Life ve Bursa Modern projelerinde 17-18 Haziran tarihlerinde geçerli olacak.

sinpaş teknosa kampanyası Haberi

sinpaş teknosa kampanyası

Sinpaş GYO'nun başlattığı kampanya kapsamında Sinpaş Liva Turkuaz ve Sinpaş Köyceğiz projelerinden daire satın alan herkese Teknosa'dan 5 bin TL hediye çeki verilecek. Sinpaş hediye çeki kampanyası için son gün 31 Ocak olarak belirlendi.


Sinpaş Köyceğiz projesi

Teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında yapılacak olan Köyceğiz Konutları'nda dairelerin alanları 67 metrekare ile 206 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Proje İstanbul Sancaktepe hayata geçiriliyor. 


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen projenin fiyatları hakkında bilgi almak için 444 19 74 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Sinpaş Liva Turkuaz projesi

İstanbul Sultanbeyli'de yükselen Liva Turkuaz Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 53 metrekareden başlıyor, 214 metrekareye kadar ulaşıyor. Toplam 834 tane konutun...