02 / 05 / 2024

sinpaşın ataşehir arazisi

sinpaşın ataşehir arazisi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun ihaleyle satışa çıkardığı Ataşehir arazisinin ihalesini kazanmıştı. Sinpaş GYO arzinin ödemeleri için TMSF'den ek süre talep etti...

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi açıldı!

Ene Yönetim Danışmanlığı Gıda Temizlik İnş.Tur.San.Ve Tic.Ltd. Şirketi Ataşehir İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Etöz tarafında kuruldu.

Ataşehir Sitespor sahası Gençlik Spor Bakanlığı'na devredildi!

31 Mart seçimleri sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yaklaşık 47 gün yöneten kayyımın, Ataşehir Sitespor sahasını devrettiği ortaya çıktı.

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Mozaik Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Ünal tarafından kuruldu...

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi açıldı!

Arkem Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arkem Suites Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Formika Rufa Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Formika Rufa Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir Şubesi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sinpaş Time Ataşehir konut fiyatları! 

Özgün mimari tasarımı, konumu,  benzersiz sosyal donatıları, ticari üniteleri günümüz şehir hayatındaki tüm beklentileri karşılayacak olan Sinpaş Time Ataşehir projesi 34 bin 517 metrekare arsa alanına sahip..

Ataşehir Sinpaş Time iletişim bilgileri!

Ümraniye'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanında konumlandırılan Sinpaş Time Ataşehir projesinde ön satışlar başladı..

Ataşehir Modern projesinde düğmeye basıldı!

Lens Yapı'nın Ataşehir'e bağlı Küçükbakkalköy Mahallesi'nde konumlandırdığı yeni projesi Ataşehir Modern'de düğmeye basıldı..

sinpaşın ataşehir arazisi Haberi

sinpaşın ataşehir arazisi


Sinpaş GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


İstanbul İli Ataşehir ilçesi Atatürk Mah. Dereboyu Cd. 2-4 pafta 3379-2, 3380-1 3384-2, 3385-3, 3385-2, 3384-4, 3382-2, 3385-1, 3385-5 nolu parsellerde kayıtlı, toplam 44.530 m2 yüzölçüme sahip "Ataşehir Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü" olarak adlandırılan ve 05.02.2013 tarihinde Şirketimiz ile Maslak Otomotiv San. ve Tic. A.Ş.nin ortak olarak 80.000.000 USD ile en yüksek teklifi verdiği gayrimenkullere ilişkin ihalede, açık pazarlıkla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ile 90.000.000 USD nihai bedel ile anlaşıldığı ve ihalenin TMSF Kurulu tarafından onaylandığı daha önce KAP aracılığı ile kamuya duyurulmuştu. Sözkonusu ihaleye ve gayrimenkullere ilişkin idari süreçlerin tamamlanabilmesi amacıyla, yapılacak ödemeler  için TMSF'den 28.02.2014 tarihine kadar ek süre alınmıştır.