12 / 05 / 2024

sinpaşın ciro hedefleri

sinpaşın ciro hedefleri

Sinpaş GYO'nun yılın ilk yarısındaki satışları adet olarak yüzde 75, ciro olarak yüzde 70 artış gösterdi. Sinpaş GYO, yıl sonunda ise 1 milyar TL ciro hedefliyor

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

İnşaat sektörünün dev firmaları 2022 hedeflerini açıkladı!

Dev holdinglerin 2022 planları belli oldu. Türkiye'nin önde gelen dev holdingleri, iki senedir hükmünü sürdüren Kovid-19 pandemisinin bitmesi beklenen 2022'ye temkinli bütçelerle giriş yaptı. Peki inşaat sektöründeki dev firmaların 2022 hedefleri neler?

Akıllı şehirler yeni dönemde ön plana çıkacak!

Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Başkanı Mustafa Karabağlı, yeşil dönüşümün 2030 hedefleri doğrultusunda sürdürülebilir kentlerin hayata geçirilmesi için akıllı şehirlerin ön plana çıkacağına dikkat çekti.

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

ODE Yalıtım ihracatın ciro içindeki payını yüzde 50'ye taşımayı hedefliyor!

Yalıtım sektöründe global bir marka olma hedefiyle faaliyet gösteren ODE Yalıtım, bu kapsamda Türkiye’de olduğu gibi dünyanın çeşitli ülkelerinde de prestijli projelerin tercihi oluyor.

Dedeman'ın yeni hedefi 10 yılda 50 otele ulaşmak!

Dedeman, hedefini yurt dışına yöneltti. Rıfat Dedeman, “Daha ziyade yakın coğrafya ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde olmayı tercih ediyoruz” dedi. Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman'ın yeni hedefleri, 10 yılda 50 otele ulaşmak ve 10 tanesinin yurtdışında olması...

Yıldırım'da 2020 kentsel dönüşüm hedefleri!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz 2020’deki kentsel dönüşüm hedeflerini açıkladı ve imar sorununa öncelik verdiğini söyledi.

Sinpaş Gökorman ile müstakil ev konforu!

Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman şeffaf oda konutlarıyla dikkat çekiyor. 426 konut bulunan Gökorman'da duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarası izlenebiliyor. 

Sinpaş'ın 10 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Sinpaş GYO enflasyonla mücadeleye destek veriyor. Firma projelerinde yüzde 5 peşinatla 120 ay vade ve 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Sinpaş'tan finansın kalbinde ev aldıran süper plan!

Süper markalar Türkiye araştırmasında 4986 marka arasından iki kez üst üste ‘Süper Marka’ seçilen Sinpaş'ın Sinpaş Finans Şehir projesinde 5 bin 240 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor..

sinpaşın ciro hedefleri Haberi

sinpaşın ciro hedefleri


Bu yılın ikinci yarısında dört yeni proje sunmaya hazırlanan Sinpaş GYO, 2014 yılı sonunda 1 milyar TL ciro hedefliyor. 2014 ilk 6 ayında faaliyet raporunu ve satışlarını kamuoyuna duyuran Sinpaş GYO yılın ilk yarısındaki satışlarının adet olarak yüzde 75, ciro olarak yüzde 70 artış gösterdiğini açıkladı. 


İlk altı aylık dönemde İstanbul’da EgeYakası, Ankara’da İncek Blue projelerini lanse eden Sinpaş GYO, ikinci altı ayda dört yeni projesini daha sunmaya hazırlanıyor. Geçen yılın ilk altı ayında 412 satış ve 220 milyon TL’lik bir satış cirosu elde eden Sinpaş GYO, 2014’ün ilk altı ayında ise 723 adet satış gerçekleştiriken, 376 milyon TL ciroya ulaştı. 


Ekonomi basınıyla iftarlı bir basın toplantısında biraraya gelen Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Sinpaş Grubu olarak 40. yaşlarını kutladıkları...