10 / 05 / 2024

sinpaşın kırkıncı yıl kampanyası

sinpaşın kırkıncı yıl kampanyası

Sinpaş 40. yıl kampanyası kapsamında İstanbul, Ankara, Gaziantep, Bursa ve Denizli'de yer alan projelerde özel fırsatlar sunuluyor. Kampanya kapsamında peşinatsız ve vade farksız ödeme yapılabiliyor.

Başkentte Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel dev proje: Cumhuriyet Akademisi geliyor!

Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı’na özel Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe tarihinin en büyük yatırımlarından biri olan Cumhuriyet Akademisi projesini Ankara'ya kazandırdı.

Şok Marketler'den Cumhuriyet'in 100'üncü yılına özel kampanya! En az 250 üründe yüzde 50'ye varan indirim!

Zincir marketler arasında yer alan ŞOK, 'Cumhuriyetimizin 100'üncü Yıl Şenlikleri' başlığıyla indirim kampanyası başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında bazı ürünlerde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Fiat’tan ‘100’ncü yıl’ atağı! Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel ‘Fiorino 100’ncü Yıl Serisi’ geliyor!

Fiat'tan Cumhuriyet'in 100'ncü yılına özel seri geliyor. Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye giren özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satışa çıkıyor.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

Adana'da depremde 10 kişinin öldüğü Belük Apartmanı'nın mühendisine 22 yıl 6 aya kadar hapis istemi!

Adana'da 10 kişinin yaşamını yitirdiği Belük Apartmanı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan inşaat mühendisi hakkında 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Dünya Meteoroloji Örgütü’nden uyarı! Önümüzdeki 5 yıl küresel sıcaklık 1,5 santigrat artacak!

Dünya Meteoroloji Örgütü, önümüzdeki 5 yıl boyunca küresel sıcaklıkların 1.5 santigrat derece sınırının üzerine çıkabileceğini açıkladı. Bu haber herkesin ilgisini çekti...

Türkiye zeytin ve zeytinyağı üretiminde son 11 yılın rekorunu kırdı! Hedef dünya birincisi olmak!

Zeytincilik sektörü son 20 yılda gerçekleştirdiği yatırımların meyvelerini topluyor. Sektör özellikle zeytinyağı üretiminde 2012 yılının ihracat rekorunu, bu yılın ilk yarısında kırdı. Sektörün hedefi ise zeytin üretiminde dünya birincisi, zeytinyağı üretiminde ise dünya ikincisi olmak.

2023’de altın ve gümüş yeni rekorlar kıracak! İşte uzmanlara göre altın ve gümüş yıl sonunda tam bu kadar olacak!

‘Kıymetli Madenler 2023 Yılı Beklentileri’ adlı raporuna göre, bu yıl kıymetli madenler için pozitif bir yıl olacak. Raporda, altın ve gümüş başta olmak yıl sonunda kıymetli madenlerin ulaşacağı seviyelere ilişkin öngörülere tek tek yer verildi.

Ünü ekonomist açıkladı: Borsanın tarihinde böyle yıl iki kez yaşandı!

Deneyimli ekonomist Işık Ökte, 2022 yılında finans piyasalarında yaşanan gelişmeleri ve 2023 senesine ait öngörülerini paylaşırken, borsa tarihinde buna benzer iki tane yıl yaşandığını söyledi.

Akmerkez GYO'nun 473 adet gayrimenkulünün değeri bu yıl ne kadar oldu? 

Akmerkez GYO, İstanbul ili, Beşiktaş İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 83 ada, 1 parselde, Çarşı, A-Otel ve E3 Bloklarda yer alan 473 adet bağımsız bölümün değerini açıkladı. Peki 473 adet gayrimenkulün değeri bu yıl ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Altının efendisi İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi! Altını olanların resmen içi yandı! Hemen bakın!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken altının efendisi Altının efendisi İslam Memiş yıl sonu tahminini değiştirdi... Altını olanların resmen içi yandı... Hemen bakın...

Yılbaşı hediyesi almak isteyenlere! Altın takılarda yeni yıl indirimi başladı! 16 Aralık 2022 Altınbaş fiyat listesi

Sevdiklerine yeni yıl hediye almak isteyenler için Altınbaş'ta büyük indirim fırsatı başladı. Altın kolye, küpe ve bileklik fiyatları ne kadar? 16 Aralık 2022 Altınbaş fiyat listesi.

Ne altın ne dolar... 2023 yılının en çok kazandıranı belli oldu

Yatırımcılar ellerindeki paralarını yatırım amaçlı altın ve dolara yatırırken analistler 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne dolar, 2023 yılının en çok kazandıranı belli oldu. 

sinpaşın kırkıncı yıl kampanyası Haberi

sinpaşın kırkıncı yıl kampanyası

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 40. yılını kutluyor. Sinpaş, 40. yılına özel 5 ildeki 10 projesinde çeşitli fırsatlar sunuyor. 


Sinpaş 40. yıl kampanyası

Sinpaş 40. yıl kampanyası kapsamında İstanbul'un Sancaktepe, Bomonti Atakent bölgelerinde, Ankara'nın Çankaya, Oran, İncek ve GOP bölgelerinde, Gaziantep, Bursa ve Denizli'deki projelerinde özel fırsatlar sunuluyor. 


Sinpaş 40. yıl kampanyası kapsamında şu şekilde ödeme yapılıyor;

-Vade farksız ödeme,

-Peşinatsız, 40 eşit taksitle ödeme,

-Yüzde 20 peşinat, yüzde 80'i 50 eşit taksitle ödeme. 


Sinpaş iletişim

Tel: 444 1 974 

Web: www.sinpas.com.tr

Esra Nur...