06 / 05 / 2024

sinpaşın ottoman sermayesi

sinpaşın ottoman sermayesi

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin iştiraki olan Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş'nin 144 milyon lira olan sermayesi 70 milyon lira azaltılarak 74 milyon lira olarak tescil edildi...

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Bu oranlar bir daha gelmez! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın! Sinpaş’ın son kampanyasına bakmadan ev almayın!

Sinpaş ev sahibi olmak isteyenlere oldukça cazip bir kampanya sunuyor. Orta gelirli vatandaşlara yönelik başlatılan kampanya kapsamında; ‘hemen teslim’ seçeneğinin yanı sıra düşük faizli ve uzun vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, 'teslimde öde' kampanyasını başlattı! Ev, iş yeri ve araç alacaklar hemen bakın!

Sinpaş’ın her gelir grubuna uygun, faizsiz finansman desteği sunduğu Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, sektörde bir ilk olan “Teslimde Öde” kampanyası ile peşinatı yeterli olmayan müşterileri için de tasarruf imkanı yarattı. İşte Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nın 'Teslimde Öde Kampanyası...

Sinpaş Saklı Koru Konakları ön talep topluyor!

Sinpaş'ın en yeni projeleri arasında yer alan Sinpaş Saklı Koru Konakları için ön talep dönemi başladı. Proje Küçükçekmece Atakent'te hayata geçiriliyor.

Adese Gayrimenkul'ün şirketlerinin sermayesi yükseldi!

Adese Gayrimenkul'ün Asaf 3 İstanbul Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sermayesindeki payı yüzde 1'den yüzde 24'e yükselirken; Seha İnşaat Mühendislik Madencilik Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin şirket sermayesindeki mevcut yüzde 24'lük payı yüzde 1 olacak.

Sinpaş GYO'nun sermayesi 4 milyar TL'ye çıkacak!

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün esas sözleşme tadiline SPK'dan onay!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün  "Şirketin Sermayesi" başlıklı 6. maddesinin güncellenmesi ve yeni şekli SPK'ya yapılan başvurusu SPK'nın E-29833736-105.01.01.01-11031 sayılı yazısı ile onaylandı ve SPK onaylı esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

Sinpaş GYO, Ottoman Gayrimenkul'deki paylarını sattı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) iştirak satışı hakkında açıklama yaptı.

Sinpaş Gökorman ile müstakil ev konforu!

Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman şeffaf oda konutlarıyla dikkat çekiyor. 426 konut bulunan Gökorman'da duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarası izlenebiliyor. 

Büyükçekmece Yat Limanı'na Alman sermayesi!

Yeditepe Marina Teknik Danışmanı Nusret Bayraktar, Büyükçekmece'de yapımı devam eden yat limanının tamamının Alman sermayesi ile yapıldığını söyledi. Bayraktar, proje tamamlandığında ülke ve bölge için büyük menfaat sağlayacağını belirtti.

Sinpaş'ın 10 projesinde 120 ay 0.98 faiz fırsatı!

Sinpaş GYO enflasyonla mücadeleye destek veriyor. Firma projelerinde yüzde 5 peşinatla 120 ay vade ve 0.98 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

İş Modern Ambarlı’da kira garantisi veriyor!

Sinpaş’ın, ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklandığı şirketi Servet GYO, esnaf ve KOBİ’lere yönelik inşa ettiği yeni nesil ‘iş hanında’ bir kampanyaya başladı.

Marina Ankara Towers'ta yaşam başladı!

Sinpaş’ın Çankaya Oran’da inşaatına başladığı Marina Ankara projesinin Towers etabında yaşam başladı. Proje,  Altınoran projesinin yanı başında bulunuyor.

sinpaşın ottoman sermayesi Haberi

sinpaşın ottoman sermayesi


Sinpaş GYO'ndan yapılan açıklama şöyle:


İştirak oranımız %24,90 olan Ottoman Gayrimenkul Yatırımları İnşaat ve Ticaret A.Ş.'nin  144.000.000 TL olan sermayesi 70.000.000 TL azaltılarak 74.000.000 TL olarak tescil edilmiştir. Azaltım neticesinde 70.000.000 TL hisseleri oranında ortaklara iade edilmektedir. Bu çerçevede 17.430.000 TL  Şirketimize geri...