17 / 05 / 2024

Sırdaş Gayrimenkul Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi

Sırdaş Gayrimenkul Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi

Sırdaş Gayrimenkul Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Yavuz Özdikmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Key Invest Consultıng Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erdoğan tarafından kuruldu.

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sönmezler Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Mürüvet Sönmez ve Suavi Rüştü Sönmez ortaklığında kuruldu.

Fefer Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fefer Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayal Fefer ve Eyal Fefer ortaklığında kuruldu.

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Söylet Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 455 bin 659 TL sermaye bedeli ile Mesut Söylet tarafından kuruldu.

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümerler Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Köseliören ve Erdal Köseliören ortaklığında kuruldu.

Mki Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mki Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal İnce tarafından kuruldu.

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Associates Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fahad Ashraf tarafından kuruldu.

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barkın Eren tarafından kuruldu.  

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gym Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Erdinç Özgül tarafından kuruldu.

Lopate Gayrimenkul Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Lopate Gayrimenkul Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Soyçen tarafından kuruldu.

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinar Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Kozak tarafından kuruldu.

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahan No Group İnşaat Ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Norouzuzadeh tarafından kuruldu.

Sırdaş Gayrimenkul Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Sırdaş Gayrimenkul Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi

Sırdaş Gayrimenkul Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi, Yavuz Özdikmen tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu.Sırdaş Gayrimenkul Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü emlak gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar villa otel tatil köyleri gibi gayrimenkulleri almak satmak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sırdaş Gayrimenkul Hizmetleri ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Merkez Mahallesi, Sıracevizler Caddesi, No:71 Daire:4....