11 / 05 / 2024

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Rıdvan Sırdaş ve Aziz Özçağlar tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Onok Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Onok Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Gürkan Hüsünbeyi tarafından kuruldu.

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntts Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile A.A.S.Bakheet, Elfadıl A.A.B ve Hasnaa Zınnı ortaklığında kuruldu.

Silme Yatırım İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silme Yatırım İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Khaled R.H.S. tarafından kuruldu.

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pünhan Grup Yatırım İnşaat Altın Petrol Tekstil Turizm Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Punhana Aliyeva tarafından kuruldu.

Sürat Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürat Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Köse tarafından kuruldu.

Sürat Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürat Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Köse tarafından kuruldu.

Koronavirüs emlak yatırımının yönünü değiştirdi!

Koronavirüs nedeniyle yatırımın yönünün değiştiğini kaydeden MEDU Yatırım Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Duran Celbiş, önceden şehir içi yatırım fırsatları aranırken şimdilerde kent dışı arazi yatırımlarının arandığını belirtti.

Icon Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icon Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayri Modanlı ve Okan Sökesoğlu tarafından kuruldu.

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi gerçekleştirildi. Boyland Gayrimenkul Yatırım İnşaat'ın merkez nakli Çekmeköy'e yapıldı.

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi Nerede

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi  100 bin TL sermaye ile bugün Rıdvan Sırdaş ve Aziz Özçağlar tarafından kuruldu. 


Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi  iş konusu; 1. Her türlü inşaat işlerini taahhüt etmek ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2. Mühendislik, müşavirlik ve kontrolörlük hizmetleri yapmak. 3. Projeler yapmak, yaptırmak, proje yapımı taahhütlerinde bulunmak. 4. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa,...