24 / 05 / 2024

Şirinsulhiye Spor Tesisine nasıl gidlir

Şirinsulhiye Spor Tesisine nasıl gidlir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Şirinsulhiye Köyü’ne yapılan spor kompleksi, tanıtım programıyla hizmete girdi. Kartepe Belediyesi vatandaşlara iftar yemeği ikram etti

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Sakarya Ferizli yeni spor tesisine kavuştu!

Ferizli’de hayata geçirilen spor tesisinin açılışında konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Bayburt spor tesisine kavuşacak!

Bayburt Belediyesi tarafından Kadızade Mahallesi’ne park ve spor tesisleri inşa edilecek. Tesis, Hicrani Baba Kapalı Otoparkı’nın üzerindeki alana yapılacak.

Sakarya Taraklı yeni spor tesisine kavuşuyor!

Taraklı Sentetik Sahası ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Saha zeminini tamamladık. Soyunma odaları bitme aşamasına geldi." diye konuştu.

Sabancı'dan İstinye'ye turizm tesisi!

İstanbul İstinye’deki Sevil Sabancı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Melisa Binicilik Turizm ve Dış Ticaret A.Ş.’nin mülkiyetindeki, eski binicilik ve spor tesisine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde AKP’li üyelerin oyuyla kabul edildi.

Bursa Zaferspor yeni spor tesisine kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden kırmızı beyazlıların sosyal tesisleri hakkında Olay Bursa Spor Gazetesi'ne konuşan Başkan Adnan Çakır, “Bölgesel Amatör Lig kutlamalarını inşallah yeni evimizde yapacağız” dedi.

Antalya çevreyoluna ve Alanya spor tesisine onay çıktı!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, kuzey yamacına çevreyolu açılması amacıyla hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planını kabul etti. Alanya'da spor tesisi için de imar çalışması onaylandı.

Balabanbey Kalesi'nde spor tesisine izin yok!

Talimhane Spor Tesisi Soyunma Giyinme Ünitesi ve Halı Saha Mimari Projesi için Koruma Kurulu tarafından verilen 'Uygundur raporu', alanın florasını, tarihsel ve mekansal bütünlüğünü bozacağı gerekçesiyle iptal edildi.

Kartepe Şirinsulhiye Spor Tesisi hizmete girdi!

Kartepe ilçesi Şirinsulhiye Köyü’ne yapılan spor kompleksi, tanıtım programıyla hizmete girdi. 6 dönüm alan üzerine kurulan spor kompleksinin tanıtım programının ardından Kartepe Belediyesi vatandaşlara iftar yemeği ikram etti.

Şirinsulhiye Spor Tesisi hizmete girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Şirinsulhiye Köyü’ne yapılan spor kompleksi, tanıtım programıyla hizmete girdi. Kartepe Belediyesi vatandaşlara iftar yemeği ikram etti

Kocaeli Şirinsulhiye Spor Tesisi yarın hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Şirinsulhiye Köyü’ne yaptırılan spor tesisi, 15 Temmuz Salı günü saat 20.00’de düzenlenecek programla hizmete girecek.

Kartepe Şirinsulhiye Köyü Spor Kompleksi tamamlanıyor!

Kartepe Şirinsulhiye Köyü’nde yapımı tamamlanmak üzere olan spor kompleksi bölge halkının spor ihtiyacına yönelik donatıldı. 6 bin metrekare alan üzerine kurulan kompleks aynı anda üç farklı sporu yapma imkanı sunuyor.

Mamak 3 dev spor tesisine daha kavuşuyor!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kentsel dönüşüm projeleriyle birlikte, bölgedeki gelişimin sosyolojik boyutunu da destekleyecek yatırımlara imza attıklarını belirtti. Mamak'ta 3 spor yatırımı daha 14 Mart Cuma günü törenle hizmete açılacak....

Şirinsulhiye Spor Tesisine nasıl gidlir Haberi

Şirinsulhiye Spor Tesisine nasıl gidlir


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Şirinsulhiye Köyü’ne yapılan spor kompleksi, tanıtım programıyla hizmete girdi. 6 dönüm alan üzerine kurulan spor kompleksinin tanıtım programının ardından Kartepe Belediyesi vatandaşlara iftar yemeği ikram etti.


İNSANIMIZ HERŞEYİN İYİSİNE LAYIK


Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “Biz şuna inanıyoruz. Bizim insanımız her şeyin en iyisine layıktır. Köylerimizi, şehirlerimizi ne kadar güzelleştirirsek o kadar mutlu oluyoruz” dedi.



EN GÜZEL HİZMET GENÇLİĞE YAPILAN


Spor tesislerini severek yaptığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Hizmetlerin en güzeli doğrudan doğruya gençlere yaptığımız hizmetlerdir. Gençlerimizi hayata...