07 / 05 / 2024

Şirketi Hayriye hakkında bilgi

Şirketi Hayriye hakkında bilgi

1936 yılında Şirketi Hayriye İdaresi, Boğaz'ı imar etmek ve rağbeti arttırmak için Beykoz, Kandilli ve Kanlıca'da satın aldığı arsalara ucuz evler inşa edip, bu evleri isteyenlere taksitle satacakmış.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Gerçek Evim hakkında suç duyurusu!

600 milyon TL'lik vurgun yapıldığı iddia edilen faizsiz konut şirketi Gerçek Evim hakkında 50 kişi suç duyurusunda bulundu.

4 ildeki 5 yapı denetim şirketi hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Niğde'deki 2, İstanbul, Isparta ve Ağrı'daki yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Demir çelik şirketleri hakkında soruşturma!

Rekabet Kurulu, aralarında Kardemir'in de bulunduğu bir çok demir çelik şirketi hakkında soruşturma başlattı. İddiaya göre, soruşturmaya konu edilen firmalar, haksız rekabete yol açtı.

Çevre ve Şehircilik'ten 5 yapı denetim şirketi hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 3 ildeki 5 yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

1937 yılında Şirketi Hayriye Boğaziçi'nde yeni bir hayat yaratacak!

1937 yılında Şirketi Hayriye, Boğaziçi'ni canlandırmak faaliyete geçmeye karar vermiş. Şirket, imar faaliyetini ihtiva eden yeni bir planla Boğaziçi'nde yeni bir hayat yaratmak için teşebbüslerde bulunacakmış.

1936 yılında Şirketi Hayriye Boğaziçi'nde taksitle ev satacak!

1936 yılında Şirketi Hayriye İdaresi, Boğaz'ı imar etmek ve rağbeti arttırmak için Beykoz, Kandilli ve Kanlıca'da satın aldığı arsalara ucuz evler inşa edip, bu evleri isteyenlere taksitle satacakmış.

1936 yılında Şirketi Hayriye Boğaziçi'ne özel broşür bastırmış!

1936 yılında Boğaziçi'ni canlandırmaya çalışan Şirketi Hayriye, Boğaziçi'nde sayfiye kiralamak isteyen İstanbullular için broşür bastırmış. Basılan broşür, yalı ve köşklerin fiyatını, adresini ve özelliklerini gösteriyormuş.

Gersan Elektrik Hindistan'da yeni kurulacak şirketi hakkında bilgi yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Hindistan'da yeni kurulacak şirketi hakkında bilgi yayınladı.

Limanlar Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun!

5790 sayılı Denizde can ve mal koruma hakkında kanun ve limanlar kanununda değişiklik yapılması hakkında kanun 29 Temmuz 2008 Salı günü 26951 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kanunda yer alan hükümler...

Limanlar İnşaatı Hakkında 6237 Sayılı Kanuna Ek Kanun!

Limanlar İnşaatı Hakkında 6237 Sayılı Kanuna Ek Kanun 04 Haziran 1959 tarihinde 10222 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kanun ile 6237 Sayılı Limanlar İnşaatı Hakkında Kanuna bazı hükümler eklendi...

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik!

Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik, 19 Haziran 2007 tarihinde 26557 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Hazine Taşınmazlarının İdaresi Hakkında Yönetmelik kapsamında, taşınmazların satışı ile ilgili hususlara da yer veriliyor...

İşyerlerinin mülkiyetinin devredilmesi hakkında kanun!

3385 sayılı Küçük sanayi bölgeleri içinde devletçe inşa edilmiş örnek sanayi sitesi İşyerlerinin mülkiyetinin devredilmesi hakkında kanun 25 Haziran 1987 tarihinde 19498 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte kanun maddeleri...

Şirketi Hayriye hakkında bilgi Haberi

Şirketi Hayriye hakkında bilgi



Boğaz'a rağbet


Şirket ucuz evler yaptırıp taksitle satacak


    Şirketi Hayriye İdaresi'nin Boğaz'a rağbeti arttırmak için ihdas ettiği 4 atlık tenzilatlı karneler çok rağbet görmektedir. Bu rağbet bilhassa Rumeli iskeleleri arasında çok fazladır. Şirket, Anadolu sahilinde de aynı rağbeti temin etmek maksadıyla Kandilli, Beykoz, Kanlıca'da müteaddit arsalar satın almıştır. Bu arsalarda yaptırılacak binalar şirket tarafından ucuz ucuz kiraya verilecek, arzu edenlere ufak taksitlerle satılacaktır. Bundan başka bu sahilin her tarafına gazino, sinema, parklar inşa edilmesi, buralarda bulunan iyi suların mesire haline getirilmesi kararlaştırılmıştır. 

    Şirket, bu suretle hem Boğaz'ı imar etmek, hem de rağbeti artırmak yolunda geniş...