07 / 05 / 2024

şirketler

şirketler

Dünya çapında yaşanan kriz ortamında devler rotasını Türkiye’ye çevirdi. Milyar dolarlık dev yatırımlarla ülkemize gelen dünyaca ünlü firmalar açtıkları yeni işletmeler ile binlerce kişiye iş kapısı aralayacak.

Şirketlerin bu yıl borsadan sağladığı toplam kaynak 50 milyar lira!

Borsa İstanbul'da 2013 yılında şirketlerin hisse senedi halka arzları ve borçlanma aracı ihraçlarından elde ettiği toplam kaynak 50 milyar liraya yaklaştı. Uzmanlar konjonktür izin verirse yeni arzların gelmesini de bekliyor...

Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan  17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor. Hasanoğlu Şirketler Grubu MÜSİAD Expo Fuarı'nda 2019 projelerini paylaşacak. 

Türk şirketler Etiyopya inşaat fuarına damga vurdu!

Türk şirketler, Etiyopya'da başlayan inşaat, enerji ve gıda sektörlerindeki fuarlarda ürünlerini görücüye çıkardı.

Doğan Şirketler Grubu, Trump Towers'taki ofis ve AVM'yi 1.7 milyara aldı!

Doğan Şirketler Grubu,  bağlı ortaklığ Orta Anadolu Otomotiv Ticaret'in Trump Towers'taki ofis, AVM ve demirbaşlarını toplam 1 milyar 700 milyon TL bedelle satın aldı.

Türk şirketler dünyayı yatırımlarıyla fethetti!

Türkler dünyanın dört bir yanında yaptıkları yatırımlarla adlarından sıkça söz ettiriyorlar. Şirketler, 191 ülkede yaptıkları toplam yatırım 58 milyar doları bulurken, 172 bin kişiye de istihdam sağladı.

Türk Telekom diğer şirketler gibi gayrimenkul satmıyor!

Türk Telekom Üst Yöneticisi Dr. Paul Doany, Türk Telekom'un diğer şirketler gibi gayrimenkullerini satmadığını ifade etti.

Halil Avcı Şirketler Grubu prestijli projelere imza atıyor!

Halil Avcı Şirketler Grubu sadece Adana değil, dünya çapında 38 yıldır prestijli projelere imza atıyor. İnşaat, enerji, maden, ziraat ve turizm alanlarında oluşturduğu dolaylı istihdam ve yurt içi ile yurt dışı inşaat projeleriyle ülke ekonomisine güç katıyor.

Ulu Şirketler Grubu lojmanları otele dönüştürdü!

2013 yılında Atomstroyexport ile Akkuyu'da çalışanlar için lojman tesisi yapmak için imza atan Ulu Şirketler Grubu, ödeme yapılmaması sonrası 20 milyon dolarlık bir yatırımla lojmanları otele dönüştürdü.

Yediyol Şirketler Grubu'ndan yeni projeler geliyor!

Yediyol Şirketler Grubu, İstanbul'da jeotermal enerji ile ısınan ve termal havuzlara sahip konut projeleri inşa etmek üzere çalışmalarına başladı.

MNG Şirketler Grubu'ndan e-ticaret’e yeni bir soluk!

Alt yapı, inşaat, otel yatırımları, enerji üretimi ve pazarlaması ile Türkiye ekonomisine önemli katkılar sunan MNG Şirketler Grubu, “setmoda.com” ile online alışverişe farklı bir bakış açısı getiriyor.

FC Barcelona'nın stadını Türk şirketler mi yenileyecek?

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo, "İnşaat işleri 2018 yazında başlayacak. Türk şirketler de teklif verebilir. Biz stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun istiyoruz, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz.

Merosa Şirketler Grubu basın lansmanı bugün!

25 yıl aşkın süredir Türkiye'nin geleceğine yatırım yapan Merosa Şirketler Grubu, Güneşli Tower Projesi ve diğer projelerinin tanıtımının yapılacağı lansman toplantısı bugün yapılacak.

Küresel şirketler yatırımlarını artıracak!

Türkiye'de yıllardır faaliyet gösteren birçok firma yatırımlarını artıracaklarını belirtti. Şirketler, ülke ekonomisine duydukları güvenin tam olduğunu belirtti.

Gül Şirketler Grubu 10 milyar liralık 12 proje yapacak!

Gül Şirketler Grubu yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Şirket, 10 milyar lira değerinde 12 proje hayata geçirecek. Yatırımların yarısı Beylikdüzü'nde yer alacak. Şirketin bu yıl ciro hedefi ise 4 milyar lira.

şirketler Haberi

şirketler

Koronavirüs salgının ardından Rusya ile Ukrayna arasındaki başlayan savaş küresel çapta ekonomik bir krize yol açtı. Ülkelerde enflasyon rakamları rekorlar kırarken bir de buna ‘enerji krizi’ eklenince dev şirketler yönünü Türkiye’ye çevirdi.

Ülkemizde 2022 yılının yarısında yabancı şirketlerin Türkiye’de gerçekleştirdiği yatırım rakamı geçen yıla göre yüzde 21 artışla 5,4 milyar doları aştı. Son 12 aylık dönemde toplam yabancıların doğrudan yatırım girişi 14,7 milyar dolara ulaşırken 2021 yılında bu miktar 14 milyar dolar gerçekleşmişti.

ALMANLAR YATIRIM İÇİN GELİYOR

Almanya merkezli inşaat şirketi Bergisches BauTeam, 100 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı. Şirket, Türkiye’de yapacağı yatırımlar ile birlikte binlerce kişiye istihdam sağlanacağını duyurdu.

Dünyanın en büyük deniz taşımacılığı sigorta sermayesi olarak bilinen Amerikalı sigorta şirketi META FSCo firması da rotayı Türkiye’ye çevirdi.

Almanya menşeili cam şirketi...