05 / 05 / 2024

Sırmasion şubeleri

Sırmasion şubeleri

Gümüş ve porselende dünya markalarını satan Sırmasion, yeni mağazalar açacak. Sırmasion 12’li ve de 24’lü sofra takımlarını da kiralayarak müşterilerine farklı bir hizmet sunmayı planlıyor.

Happy Moon's yıl sonuna kadar 13 şube açacak!

Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, koronavirüs salgını sürecini fırsata çevirmek amacıyla gerçekleştirdikleri yatırımlara ilişkin konuştu. Aymutlu, yeni açılacak şubeleri açıkladı.

Atakule GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşmesinin Sermaye ve Paylar başlıklı 7.maddesinin yeni şekli ve şirketin merkez ve şubeleri başlıklı 3.maddesinin yeni şekli onaylandı. 

12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana ve İstanbul şubeleri birlikte yürüttüğü 12. Ulaştırma Kongresi 24 Mayıs Çarşamba günü yapılacak.

Reysaş GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvuru yaptı!

Reysaş GYO esas sözleşmesinin "Şirketin Merkez ve Şubeleri" başlıklı 3.maddesinin tadili için SPK'ya başvuru yaptı.

TOKİ Gaziantep Konutları başvuruları 15 Mayıs'ta sona erecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaptırdığı 1154 konut için 3 günde 5 bin 35 başvuru yapıldı.Gaziantep’teki Halk Bankası şubeleri aracılığıyla yürütülen başvurular 15 Mayıs'ta sona erecek.

Sırmasion yeni mağazalar açıyor!

Gümüş ve porselende dünya markalarını satan Sırmasion, yeni mağazalar açacak. Sırmasion 12’li ve de 24’lü sofra takımlarını da kiralayarak müşterilerine farklı bir hizmet sunmayı planlıyor.

Sırmasion'un hedefi 7 mağazaya ulaşmak!

Sırmasıon, gümüşte Ercuis, porselende Limoges, Lalique, Cristallerie de Montbronn, Carl Rotter, Galant, Griffe gibi dünyanın önde gelen markalarını bünyesinde topladı. Sırmasion'un hedefi 7 mağazaya ulaşmak...

Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme paneli düzenlenecek!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) inşaat Mühendisleri Odası (İMO), Şehir Plancıları Odası (5PO) ve Mimarlar Odası Adana Şubeleri, "Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme" konulu panel düzenleyecek.

Bayraklı Towers'ın çatısında Şamdan ve Biber şubeleri açılıyor!

Emre Ergani ve Kavuklar Grup, 100 metreyi aşan yüksekliğe sahip, toplam 27 kattan oluşan Bayraklı Towers'ın çatısında, Şamdan ve Biber'in şubelerini açmayı planlıyor...

Finansbank şube sayısını artırdı!

Finansbank Mersin ve Çanakkale'de açtığı yeni şubeleri ile şube sayısını artırdı.

Rönesans Gayrimenkul esas sözleşmesini yayınladı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi; son değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşmesini yayınladı... Sözleşme içerisinde şirket kuruluşu, merkezi, şubeleri ve amaçlarıyla ilgili bilgiler yer alıyor...

Isı yalıtımıyla soğutma giderlerinde yüzde 50 tasarruf

Elektriğe yapılacak zammı hatırlatan Durmuş Topçu, ısı yalıtımı ile soğutma giderinde yüzde 50 düşüş sağlanabileceğini söyledi.

TOKİ'den Süryanilere geri dönüş konutu

Avrupa ve ABD'ye göç eden Süryanilerin yurda dönüşünü sağlamak için konut projesi planlandı.

Sırmasion şubeleri Haberi

Sırmasion şubeleri

Şirin Yalçın, Rosella Karabacak ve Nurhan Karabacak’ın kurduğu Sırmasion, gümüşte Ercuis, porselende Limoges, Lalique, Cristallerie de Montbronn, Carl Rotter, Galant, Griffe gibi dünyanın önde gelen markalarının ürünlerini Türk tüketicisiyle buluşturuyor. Nişantaşı ile Zorlu Center’daki mağazalarında hizmet veren Sırmasion’da hedef İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde ve Anadolu’da yeni mağazalar açmak.


Satışlarının yüzde 40’ı evlilik listelerinden oluşan Sırmasion, kumbara sistemiyle isteyenlerin tek tabak fiyatı bile ödeyerek evlilik listesine katılmasını sağlıyor. Sırmasion asıl büyümesini ise 12’li ve 24’lü sofra takımlarını kiralayarak yapmayı planlıyor. Sırmasion’da sofra takımlarının fiyatı 3 bin liradan başlıyor, altın kaplama olanlarda 100 bin liraya kadar çıkıyor.


Araplar’dan büyük ilgi


Artık evlilik listelerinin altına alternatif olduğunu, hem hediye alan hem hediye alınan için işi kolaylaştırdığını belirten Şirin Yalçın, “Biz özellikle rakiplerimizde olmayan kumbara sistemiyle herkesin...