15 / 05 / 2024

Şırnak Beytüşşebap küçük sanayi sitesi

Şırnak Beytüşşebap küçük sanayi sitesi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde küçük sanayi sitesi inşa ediliyor.

3 ildeki 10 adet iş yeri kiraya veriliyor! Aylık kira bedelleri açıklandı! 

Şırnak Silopi, Ankara Keçiören ve Yozgat Çayıralan'da yer alan toplam 10 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili tüm detaylar...

O ilde 1 adet arsa ile 2 adet arazi 8 taksit imkanıyla satılıyor! Büyük fırsat! 

Şırnak Silopi Milli Emlak, Şırnak ili, Silopi ilçesi, Başak ve Karaköy Köyü'nde yer alan 1 adet arsa ile 2 adet ham toprak araziyi 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

O ilde hem turizm hem de ticaret alanı imarlı arsa satılacak!

Beytüşşebap Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Şırnak'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 11 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak! İhalesi 27 Aralık'ta!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, iki katlı kargir bina ve müştemilat satacak. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 27 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Şırnak'ta evleri yıkılan bin 200 aile evlerine kavuşmayı bekliyor!

Şırnak'ta 2015'te evleri yıkılan bin 200 aileye henüz arsa veya konut verilmedi. 5 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen ailelerden arsa bedeli istendiği iddia edildi. 

Mısır'dan İsrail'in Kudüs'teki yeni konut inşası kararına kınama!

Mısır, İsrail'in  Yeşil Bölge ile Beyt Safafa, Baka ve Talpiyot bölgelerinden Velce köyüne kadar uzanan alanda konut inşası planına ilişkin kararı kınadı.

Murat Kurum: Şırnak'ta yıkık dökük bina kalmadı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Şırnak'ta artık eskiye dair yıkık dökük binaların kalmadığını söyledi.

Şırnak Beytüşşebap küçük sanayi sitesine kavuşuyor!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde küçük sanayi sitesi inşa ediliyor.

Türk Kızılay'ın Cizre'deki gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Dicle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürecek.

Şırnak'ta imar barışıyla yaklaşık 26 bin kişinin sıkıntısı çözüldü!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, imar barışıyla yaklaşık 26 bin kişinin sıkıntısını çözdüklerini söyledi...

Doğu'da 10 milyar liralık 26 bin konut inşa edildi!

PKK'lı teröristlerin 3 yıl önce başlattığı saldırılar sonucunda yıkıma uğrayan Diyarbakır, Şırnak ve Hakkari'de 10 milyar liralık 26 bin konut inşa edildi. Bölgeler devlet desteğiyle yeniden ayağa kaldırıldı.

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi'nden doktora konut tahsisi!

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktora konut tahsis etmesinden dolayı Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı doktora kendi lojmanını verdi!

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı, ilçeye 12 yıl sonra gelen kadın doğum uzmanının kalacak yer sorunu kendi lojmanını vererek çözdü.

Şırnak Beytüşşebap küçük sanayi sitesi Haberi

Şırnak Beytüşşebap küçük sanayi sitesi

Şırnak Beytüşşebap'ta küçük sanayi sitesi kuruluyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Beytüşşebap Kaymakamı İsmail Pendik ile Belediye Başkanı Habip Aşan yapımına yeni başlanılan sanayi sitesi inşaatında incelemeler yaptı.

Kaymakam Pendik operasyonlar sayesinde ilçede huzur ve güvenliğin sağlandığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Beytüşşebap’ta kazanılan paralar dışarıdaki çevre il ve ilçelere yapılıyordu ama burada özellikle yerel seçimden sonraki oluşan o siyasi huzur atmosferinden sonra artık yatırımların yönü Beytüşşebap’a döndü. bu çalışma Beytüşşebap’ta gerçekleşecek ve örnek bir çalışma olması açısından da bölgemizde diğer ilçelere ilham olacaktır."

Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan ise "Biz de belediye olarak altyapı çalışmalarında her türlü desteği vereceğiz. İzin taahhüdünü, kanalizasyon, içme suyu ve şebeke suyu gibi hizmetler sunacağız." diye...