15 / 05 / 2024

Şırnak Beytüşşebap sanayi sitesi

Şırnak Beytüşşebap sanayi sitesi

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde küçük sanayi sitesi inşa ediliyor.

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

O ilde hem turizm hem de ticaret alanı imarlı arsa satılacak!

Beytüşşebap Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Şırnak'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 11 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rbk Peyzaj İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Şebap Bozyiğit tarafından kuruldu.

Şırnak Beytüşşebap küçük sanayi sitesine kavuşuyor!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde küçük sanayi sitesi inşa ediliyor.

Şırnak'ta OSB ve küçük sanayi sitesi kurulacak mı?

Şırnak'ta organize sanayi bölgesi veya sanayi siteleri kurulup kurulmayacağı hususu meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı....

Sağlık-Sen Şırnak Şubesi'nden doktora konut tahsisi!

Sağlık-Sen Şırnak Şube Başkan Vekili Sabgatullah Anmal, Beytüşşebap’ta göreve başlayan doktora konut tahsis etmesinden dolayı Kaymakam İsmail Pendik’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı doktora kendi lojmanını verdi!

Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı, ilçeye 12 yıl sonra gelen kadın doğum uzmanının kalacak yer sorunu kendi lojmanını vererek çözdü.

DGN Dizayn Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DGN Dizayn Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Doğan tarafından 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Şemsitap Sokak, Tırnakçı Han'da kuruldu.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuru tarihi!

Şırnak Beytüşşebap TOKİ Evleri'nde 3oda 1 salon daire tipine sahip 5 adet ev satılıyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuru tarihi 20 temmuz 2015 'de başlıyor.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuru dönemi!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut açık satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuru dönemi ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap kura çekilişi yarın!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evleri'nde toplam 5 adet konut için başvuruları sona erdi. Kuralı satış yöntemi satışa sunulacak olan Beytüşşebap Evleri'nde kura çekilişi yarın gerçekleşecek.

TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Şırnak Beytüşşebap Evleri'nde toplam 5 adet konut kuralı satış yöntemi satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Beytüşşebap başvuruları için yarın son gün.

Şırnak Beytüşşebap sanayi sitesi Haberi

Şırnak Beytüşşebap sanayi sitesi

Şırnak Beytüşşebap'ta küçük sanayi sitesi kuruluyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Beytüşşebap Kaymakamı İsmail Pendik ile Belediye Başkanı Habip Aşan yapımına yeni başlanılan sanayi sitesi inşaatında incelemeler yaptı.

Kaymakam Pendik operasyonlar sayesinde ilçede huzur ve güvenliğin sağlandığını dile getirerek, şunları söyledi:

"Beytüşşebap’ta kazanılan paralar dışarıdaki çevre il ve ilçelere yapılıyordu ama burada özellikle yerel seçimden sonraki oluşan o siyasi huzur atmosferinden sonra artık yatırımların yönü Beytüşşebap’a döndü. bu çalışma Beytüşşebap’ta gerçekleşecek ve örnek bir çalışma olması açısından da bölgemizde diğer ilçelere ilham olacaktır."

Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan ise "Biz de belediye olarak altyapı çalışmalarında her türlü desteği vereceğiz. İzin taahhüdünü, kanalizasyon, içme suyu ve şebeke suyu gibi hizmetler sunacağız." diye...