16 / 05 / 2024

Şırnak ipotekli arsa

Şırnak ipotekli arsa

2002-2018 yılları arasında Şırnak ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşviklere ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3 ildeki 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuz arsa fırsatı açıklandı!

Nevşehir, Şırnak ve Yalova illerinde yer alan 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Belediye bu ilçede 15 bin metrekarelik arsa satacak!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Sur'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 15 bin 25 metrekare alana sahip olarak belirtildi.

O ilde 1 adet arsa ile 2 adet arazi 8 taksit imkanıyla satılıyor! Büyük fırsat! 

Şırnak Silopi Milli Emlak, Şırnak ili, Silopi ilçesi, Başak ve Karaköy Köyü'nde yer alan 1 adet arsa ile 2 adet ham toprak araziyi 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Belediye o ilde arsa satacak! Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

Şırnak İli Cizre Belediye Başkanlığı, Konak Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Şırnak'ta evleri yıkılan bin 200 aile evlerine kavuşmayı bekliyor!

Şırnak'ta 2015'te evleri yıkılan bin 200 aileye henüz arsa veya konut verilmedi. 5 yıldır evlerine kavuşmayı bekleyen ailelerden arsa bedeli istendiği iddia edildi. 

İpotekli konut satışı yüzde 900,6 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı verilere göre, en fazla ipotekli konut satışı İstanbul, Ankara ve İzmir'de olurken, ipotekli konut satışının en düşük olduğu iller sırasıyla Hakkari, Ardahan ve Şırnak oldu.

Sakarya'daki ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Sakarya ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Özkoç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Siirt'te ipotekli arsa sayısı meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Siirt ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşvikler ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şırnak'ta ipotekli tarla sayısı TBMM gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Şırnak ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşviklere ve ipotekli tarla sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Çelebi konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şırnak İdil'de arsa karşılığı lojman ve yatakhane yaptırılacak!

Şırnak Defterdarlığı, Şırnak İdil'de arsa karşılığı 20 adet lojman ve 26 kişilik yatakhane inşaatı yaptırılacak. İhalesi 11 Nisan 2017 tarihinde yapılacak arsanın bedeli 3 milyon 336 bin 199 TL olarak belirlendi.

Hakkari ve Şırnak'ta arsa fiyatları arttı!

Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin iki büyük ilçe Yüksekova ve Cizre'ye taşınmasının gündeme gelmesiyle bölgede arsa fiyatları yükseldi, ekonomik canlanma şimdiden başladı. Terörün ilçelerden temizlenmesiyle iki ilçe de şantiyeye dönecek.

Bankaların el koyduğu ipotekli gayrimenkul sayısı 10 bini aştı!

Borcunu ödeyemeyen müşterinin ipotekli gayrimenkullerine el koyan bankalar, emlakçılık yapmaya başladı. Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halkbank'ın 4 bin 700'den fazla arsa, konut, işyerini satışa çıkardığı görüldü.

Arsa ipotekli kredi nasıl alınır?

İpotekli kredi, bir taşınmaz malın ipotek gösterilerek bankalardan çekilen kredi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, arsa ipotek edilir mi? Arsa ipotekli kredi nasıl alınır? İşte yanıtı..

Şırnak ipotekli arsa Haberi

Şırnak ipotekli arsa

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, 2002-2018 yılları arasında Şırnak ilindeki tarım arazilerine, üretimin artırılmasına yönelik teşviklere ve ipotekli tarla sayısına ilişkin soru önergesi hazırladı. Çelebi, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin soruları:
1- 2002-2018 yılları arasında her yıl için ayrı ayrı belirtilmek üzere Şırnak ilindeki tarım arazileri miktarı nedir?
2- 2002-2018 yılları arasında her yıl için ayrı ayrı belirtilmek üzere Şırnak ilinde imara açılan tarım arazisi miktarı nedir?
3- 2002-2018 yılları arasında her yıl için ayrı ayrı belirtilmek üzere aslında orman ve mera olarak kullanılması gerekirken işlemeli tarım yapılan arazi miktarı nedir?
4- 2002-2018 yılları arasında yıllara, ürünlere ve ilçelere göre Şırnak ilinde tarım üretim kapasitesinin arttırılması için yapılan...