23 / 07 / 2024

şırnak kontu fiyatları

şırnak kontu fiyatları

Şırnak'ta, sokağa çıkma yasağının 14 Kasım tarihinde kısmen kaldırılması ardından çevre il ve ilçelere göç edenlerin dönmeleri ile başlayan konut ihtiyacı, kira fiyatlarının en az yüzde 100 artmasına yol açtı.

İstanbul'da fiyatlar yüzde 127 arttı! Ev alacaklar dikkat! İşte değeri en çok artan o iller...

2022 yılı 1. çeyreği “İkinci El Konut Piyasası Raporu”nun verilerine göre İstanbul'da kontu fiyatları yüzde 127'lik artış ile rekora koştu...

Ispartakule Bizimevler 7 konut fiyatları!

Ispartakule Bizimevler 7 konut fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. İhlas Holding imzasıyla yükselen Bizimevler 7 projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 kontu satışları hızla devam ediyor...

Şırnak'ta kiralar patladı!

Şırnak'ta, sokağa çıkma yasağının 14 Kasım tarihinde kısmen kaldırılması ardından çevre il ve ilçelere göç edenlerin dönmeleri ile başlayan konut ihtiyacı, kira fiyatlarının en az yüzde 100 artmasına yol açtı.

Şırnak’ta ev kirası fiyatları 3 katına çıktı!

Sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığı Şırnak’a dönen vatandaşlar, ev kiralarının yüksek olmasından şikayetçi. 2 bin 700 binanın yıkıldığı kentte, kira fiyatları neredeyse 3 katına çıktı.

Şırnak Cizre'de kira fiyatları yüzde 100 arttı!

Şırnak’ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasakları sırasında yaşanan çatışmalardan sonra kiralık ev kalmazken mevcut evlerdeki kira fiyatları yüzde 100 artış gösterdi. Operasyon öncesinde 250 lira olan evler şu anda 500 liraya kiracı buluyor.

Hakkari ve Şırnak'ta arsa fiyatları arttı!

Hakkari ve Şırnak il merkezlerinin iki büyük ilçe Yüksekova ve Cizre'ye taşınmasının gündeme gelmesiyle bölgede arsa fiyatları yükseldi, ekonomik canlanma şimdiden başladı. Terörün ilçelerden temizlenmesiyle iki ilçe de şantiyeye dönecek.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

TOKİ Şırnak İdil başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Şırnak İdil başvuruları bugün başlıyor. Daire fiyatları 115 bin 657 TL'den başlangıç gösteren projede toplam 4 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Şırnak İdil'de 4 adet konut satıyor!

TOKİ Şırnak İdil'de 4 adet konut satıyor. Daire fiyatları 115 bin 657 TL'den başlangıç gösteren projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında 180 ay vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Şırnak Güçlükonak'ta 11 konut satıyor!

TOKİ Şırnak Güçlükonak'ta 11 adet konutu açık satış yöntemi ile satışa sunuyor. Daire fiyatlarının 84 bin 850 TL'den başladığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

Cizre'de arsa ve ev fiyatları yüzde 40 düştü!

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaşanan olaylar, ticaret ve sosyal yaşamı olumsuz etkiliyor. İlçede esnaf iş yapamazken, ev ve arsa fiyatları yüzde 40 düşmesine rağmen alıcı yok!

TOKİ Şırnak Güçlükonak başvurusu bugün bitiyor!

TOKİ Şırnak Güçlükonak başvurusu bugün bitiyor. Daire fiyatlarının 99 bin 804 TL'den başladığı projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ Şırnak İdil 7 konut başvurusu için bugün son!

TOKİ Şırnak İdil 7 konut başvurusu için bugün son. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 106 bin 323 TL ile 116 bin 588 TL arasında farklılık gösteriyor.

şırnak kontu fiyatları Haberi

şırnak kontu fiyatları

Şırnak'ta, sokağa çıkma yasağının 14 Kasım tarihinde kısmen kaldırılması ardından çevre il ve ilçelere göç edenlerin dönmeleri ile başlayan konut ihtiyacı, kira fiyatlarının en az yüzde 100 artmasına yol açtı. Şırnak Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Reşit Osal, 9 büyüklüğünde 2 depremde görülebilecek tahribatın Şırnak’ta meydana geldiğini öne sürdü. Osal, "Şırnak büyük bir tahribata uğramış durumda. Şırnak 9 şiddetinde 2 tane deprem görmüş olsa bu kadar yıkım olmazdı. Her şey tıkanmış, her şey bitmiş, hayat felç olmuş durumda. Devletimiz, yetkililerimizden ricamız ilk önce ekonomiyi canlandırmaları. Esnaflarımızın zararlarının bir an önce karşılanmasını istiyoruz" dedi.


PKK’lı teröristlere yönelik Hendek-Barikat operasyonları nedeniyle 14 Mart’ta ilan edilen ve 14 Kasım’da kısmen kaldırılan sokağa çıkma yasağı süresince çatışma ve patlamalarda 2 bin 44 ağır hasarlı evin...