29 / 04 / 2024

şırnak toki yurt yapım işi

şırnak toki yurt yapım işi

Şırnak 500 Kişilik (507 Kapasiteli) Yurt Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Şırnak'ta 500 kişilik yurt binası yaptıracak!

Şırnak 500 Kişilik (507 Kapasiteli) Yurt Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

Şırnak, TOKİ binaları ile yeniden dizayn edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu,Şırnak Silopi'de STK temsilcileri ile bir araya geldi. Bölgede yatırımlara devam edeceklerini bildiren Eroğlu, terör saldırıları nedeniyle yıkılan bölgelerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ'nin muazzam bir imar planına başladığını ifade etti.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

TOKİ Rize Ardeşen 400 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Rize ili Ardeşen ilçesi 400 kişilik yurt ve 1 adet güvenlik binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Haymana'da 384 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Haymana 384 kişi kapasiteli yurt binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

TOKİ Rize Ardeşen 400 kişilik yurt inşaatı ihalesi 18 Mart'ta!

TOKİ Rize ili Ardeşen ilçesi 400 kişilik yurt ve 1 adet güvenlik binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 18 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Haymana'da 384 kişilik yurt yaptırıyor!

TOKİ Ankara Haymana 384 kişi kapasiteli yurt binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi 1 Mart 2016 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Gönen'de 350 kişilik yurt yaptırıyor!

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 4 şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yurt dışına açılmayı hedefleyen TOKİ 93 ülkeyle görüştü!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan: "TOKİ yurt dışından ilgiyle izleniyor. Bölge ülkeleri başta olmak üzere 93 ülkeyle görüşmemiz oldu" dedi.

Müteahhitler yurt dışına TOKİ çatısı altında açılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kısa ve orta vadede TOKİ'nin bir çatı örgüt olarak sektörün yurt dışına açılmasına öncülük etmek istediklerini belirtti.

şırnak toki yurt yapım işi Haberi

şırnak toki yurt yapım işi

Şırnak 500 Kişilik (507 Kapasiteli) Yurt Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için