18 / 05 / 2024

şırnak valisi Hasan İpek

şırnak valisi Hasan İpek

Şırnak Valisi Hasan İpek kimdir? Şırnak Valisi Hasan İpek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hasan İpek, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Hasan İpek...

Şanlıurfa'daki deprem konutları yeni yılda teslim edilecek!

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada Şanlıurfa'daki deprem konutlarının yeni yılda sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Türkiye'de yeni keşfedilen petrolün kalitesi belli oldu

Türk petrolü için sevindiren gelişmeyi geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası açıklamıştı. Şırnak Valisi Osman Bilgin, Gabar Dağı'nda keşfedilen petrolün kalitesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şırnak'ta bölge hastanesi inşaatı mecliste!

HDP Şırnak Milletvekili Hasan Özgüneş, Şırnak'ta inşa edilecek bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını talep etti.

Hasan Şıldak: Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz!

Salda Gölü hakkında açıklama yapan Burdur Valisi Hasan Şıldak, "Salda'ya el sürenin elini kırarlar. Bunu ilin valisi olarak söylüyorum. Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz." diye konuştu.

Salda Turizm Merkezi'nin iptaline yönelik karar!

Burdur Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz hafta Salda Turizm Merkezi'nin iptaliyle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı yayımlandı. Bunun Salda'daki koruma çalışmalarıyla hiçbir ilgisi yoktur." şeklinde konuştu.

Denizli'deki depremde bazı evler hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli'deki depremle ilgili açıklama yaptı. Karahan, "Bazı evlerde hasar olduğu belirtiliyor. Hasar tespit çalışmalarına başlandı" dedi...

Devlet Şırnak'ı yeniden inşa ediyor!

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan ile Belediye Başkanı Mehmet Yarka, PKK'lı teröristlerin 3 yıl önceki saldırıları nedeniyle evleri yıkılan ya da kullanılmayacak duruma gelen vatandaşlar için Bakanlık tarafından inşa edilen konutlarda incelemeler yaptı...

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Hasan Karahan: Depremde orta ve ağır hasar gören 500'e yakın ev var!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'daki depremde 500'e yakın evin orta ve ağır derecede hasar gördüğünü dile getirdi. 

Denizlili depremzedelere kira yardımı yapılacak!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam'da dün meydana gelen depremde evleri ağır hasar gören vatandaşlara kira yardımı yapılacağını söyledi.

Denizli Acıpayam'daki depremden 10 ev hasar gördü!

Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depreme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Denizli Acıpayam'daki depremden 10 evin hasar gördüğü açıklandı.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Denizli'de imar barışından 270.5 milyon liralık tahsilat!

Denizli Valisi Hasan Karahan, İmar Barışı ile ilgili verileri paylaştı. Buna göre, Denizli'de imar barışından 270 milyon 501 bin 617 lira gelir elde edildi.

şırnak valisi Hasan İpek Haberi

şırnak valisi Hasan İpek

Hasan İpek kimdir?

Vali Hasan İpek, 1959 yılında Karabük’ te doğdu. 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1983-84 yıllarında avukatlık stajını yaptı. Zonguldak kaymakam adaylığı, Kastamonu-İnebolu ve Cide, Sivas-Koyulhisar, Iğdır-Aralık ilçelerinde kaymakamlık, İzmir, Kütahya ve Burdur illerinde Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu.


 1 yıl süreyle İngiltere’ de eğitim gördü. Belçika-Brüksel’ de NATO uzmanlığı yaptı. Japonya’ da afet yönetimi eğitimleri aldı. 17 Ağustos 1999 Marmara ve 12 Kasım 1999 Düzce depremlerinde İçişleri Bakanlığı Kriz Merkezi başkanlığı görevlerini icra etti. İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı yaptı. 2003 yılında Başbakanlık Kriz Merkezi'ni kurmak üzere İzmir vali yardımcılığı görevinden başbakanlık danışmanlığına getirildi. 


2003-2009 yılları arasında Başbakanlık Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü, 2009-2010 yıllarında Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın kurucu...